Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 31 maja 2013, 14:32

Emerald pisze:Morrow to że jego odejście jest mało prawdopodobne to prawda, ale kto wie? Dużo się będzie w lecie działo :)
Natomiast odejście Rooneya mnie się cały czas wydaje jakieś takie nierawdopodobne... tzn. jak często Anglicy w kwiecie wieku opuszczają Anglię?
A kto mówi, że Rooney musi opuścić Anglię? Myślę, że on sam wolałby zostać na Wyspach :) Jest mu nie po drodze z Moyesem, poprosił po raz drugi o sprzedanie go, myślę, że mimo tego, że jest bardzo dobrym piłkarzem większość kibiców United chciałoby jego odejścia. Oczywiście, że nie jest wykluczone, że klub go zatrzyma, poza aspektem sportowym jest też marketingowy a tu Rooney wciąż jest cenny ale póki można na nim porządnie zarobić nie wahałbym się i go popchnął, najlepiej do Francji albo Hiszpanii.

Co do Hernandeza to nie wierzę, że teraz po zmianie trenera odejdzie. On i tak sprawia wrażenie, że dobrze czuje się w United, teraz w dodatku może dostać nową szansę na bycie nie tylko zmiennikiem a graczem pierwszego składu. Akurat jestem spokojny o jego przyszłość, obym się nie mylił.

Suarez poflirtował sobie z Realem, Florentino posłodził jemu, on posłodził Realowi, ta bajka jak dla mnie może mieć tylko jeden finał.

Wróć do „Hiszpania”