Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 31 maja 2013, 17:05

BTW - Poli ma ponoć zarabiać 1 mln euro. Fajna suma i jak fajnie to wygląda w stosunku do tego co kiedyś dostawali i nadal dostają gracze gorsi od niego.

Wilmore przecież Petagna w ostatnim sezonie był największą (obok Cristante) gwiazdą Primavery. Był jeszcze Ganz, ale IMHO on za długo nie zdecydował się na odejście i bardziej nadrabiał wiekiem, doświadczeniem niż umiejętnościami. Nie jestem pewien, ale chyba 2 lata temu Lecce wzięło połowę karty Speziale.

Galliani dzisaj również powiedział do Andrei, że liczy na niego i nie kupią nikogo.

Pisałem, że Galliani spotkał się z DS Genoi. Ponoć rozmowy dotyczyły kwestii Constanta a także Kucki, Antonelliego( wielkie tak) oraz Granqista (nie!).

Realistycznie patrząc - Ogbonna?, Poli, Cerci + kretywny pomocnik (Thiago) i można zaczynać sezon. A wszystkie te transfery mogłyby pokryć dwie sprzedaże - Robinho i Boateng. Później jakieś uzupełnienia składu a'la Niang z zeszłego roku.
Pedulla: "Milan and Juventus are the only two serious candidates for Angelo Ogbonna." (TMW)
Mam nadzieję, że Łysy znajdzie trochę grosza na niego. Cairo i Angelo wolą Milan, więc nawet jeżeli nasza oferta będzie minimalnie gorsza to szala powinna się przechylić na naszą korzyść.

Wróć do „Włochy”