Torrenty, cholera ze akurat mam takie wolne łacze, jak zobaczylem w ile Bogi sciagnal, to mi szczena opadla, no ale coz, do wytrwalych swiat nalezyBUNCH pisze:Z czego ściągasz, DC, BearShare, EMul?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 cze 2005, 23:17
Torrenty, cholera ze akurat mam takie wolne łacze, jak zobaczylem w ile Bogi sciagnal, to mi szczena opadla, no ale coz, do wytrwalych swiat nalezyBUNCH pisze:Z czego ściągasz, DC, BearShare, EMul?
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 09 cze 2005, 23:25
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 cze 2005, 23:28
Nie chcę Cię dołować, ale ziomek który teraz ode mnie bierze, jest z tej samej podsieci, i pół godziny to góra, ile do niego szłoLakier pisze:Torrenty, cholera ze akurat mam takie wolne łacze, jak zobaczylem w ile Bogi sciagnal, to mi szczena opadla, no ale coz, do wytrwalych swiat nalezyBUNCH pisze:Z czego ściągasz, DC, BearShare, EMul?
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 10 cze 2005, 10:35
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 10 cze 2005, 11:06
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2005, 15:08
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 cze 2005, 15:10
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 cze 2005, 18:24
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 cze 2005, 18:37
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 cze 2005, 20:18
Fajnie bo moj kumpel chce mi wcisnac na 7 plytach CD bo nie ma nagrywary DVDAndreyew pisze:Zajebista gra, wlasnie kumpel mi na DVD przyniosl - boska...joz troche gram i powiem ze gra roku chyba.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 11 cze 2005, 10:47
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 cze 2005, 18:42
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 12 cze 2005, 19:17
no za wyjatkiem tej deski , bo szkoda ale tego nie ma no i oczywiscie plus kupowanie ciuchow, tuningowanie furek !!, zarcie w fast foodach, wlasna laska, i o boze tu by mozna bez koca wymienaic a wogole te samoloty no i spadochron absolutny waypas ta gierkaW GTA mozna chodzic na silownie, jezdzic na desce, na rowerze nie ??
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 cze 2005, 19:27
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 12 cze 2005, 20:01
Tak was to jara ,że możecie iść coś zjeść, jeżdzić na rowerze?? Ja nie widze w tym żadnego sensu, to czysta głupota. Już nie lepiej samemu pojeżdzic na rowrze. A opcja posiadania dziewczyny to chyba ukłon dla tych,którzy nie mogą sobie jej w rzeczywistości znaleść.
Miko77
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio