Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 cze 2005, 23:51

W TV wątpie, ale jakby się postarać... Demontażem siatki zajął się kolega z klasy, jeszcze na Rynku widzizałem jakichś szczyli dumnie dzierżących "Wejście na sektor D" :twisted:. Momentów śmiesznych nie za wiele, bardziej żenujacych. Od strony C, chłopek nie mogąc sobie dać rady z przejściem reklam po prostu je rozwalił. Oprócz tego przez 5 minut słyszałem bez przerwy goscia obok mnie "Majdan odwróć się", bo chciał sobie zdjęcie komórką zrobić. Z Rynku musiałem się wcześnie zebrać, bo na piechotę nie bardzo się uśmiecha wracać przez nocny Kraków, a ostatni autobus bardzo ynteligentnie 22:30. W pochodzie rozwaliło mnie dwóch gości twardo przez całą drogę śpiewając "Je... żydów sk..." wogóle się nie przejmowali czy leci hymn, czy coś. Ciekawą postacią była jakaś pani z siatami, która ze strachu udawała, że śpiewa :twisted:.

Trzeba stwiedzić, że w Sukiennicach jak przechodzi się z tyloma ludzmi to rewelacyjnie się niesie :twisted:. Na Rynku bez przerwy wrocławskie ognie, iluminacja była świetna. Za rok biorę się z kimś samochodem, bo uciekłem jak Kopciuch jakiś :P.

Aaa rozbierać nie zdązyłem :(. Byłem na drugiej stronie boiska i nie wyrobiłem, widzialem tylko jak pomykali w samych bokserkach :lol:.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2005, 1:09 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”