Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2013, 17:46
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 cze 2013, 20:35
Może to perfidne zachowanie właśnie mające na celu sprawdzenia rynku ile to za Faraona kluby są w stanie zapłacićMa to czego chciał. Handel czas zacząć.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 cze 2013, 20:39
Mimo iż Di Marzio podał to wiadomość to raczej nie wierzę, że tak tanio City go puści nawet jeżeli ma rok do końca kontraktu. Jednak jeżeli kwota odstępnego miałaby wynieść mniej więcej tyle to takiej okazji nie można przegapić. Tevez z miejsca stałby się najlepszym napastnikiem w Serie A.An offer of €7/8 million plus bonus to Manchester City for Tevez could be enough according to @dimarzio
Mam nadzieję, że tak się właśnie stanie. Wymiana Teveza za Robinho to olbrzymi skok jakościowy.Carlo Laudisa says these are decisive hours for Tevez and his arrival to Milan has nothing to do with El Shaarawy. They'll use the money from Robinho on Tevez.
Jeżeli to prawda to Łysy pewnie ją przyjmie. Z prostego powodu - Robinho ma rok do końca kontraktu i pewnie już wyszła oferta nie nadejdzie a dotego z miejsca może zakontraktować kogoś lepszego.Reports in Brazil says Santos has offered 7 million for Robinho.
Mam podobne wrażenie i bardzo mi się to nie podoba. Nie powinno się go tak traktować. Chłopak nam na razie dał więcej niż te 40 baniek (gdyby nie on to by LM nie było a to są o wiele większe pieniądze). Dodatkowo jego sprzedaż pokaże, że po pierwsze nie jesteśmy już tym Milanem co kiedyś (trzymanie graczy przez długi okres) i każdy może do nas wpaść na zakupy.Może to perfidne zachowanie właśnie mające na celu sprawdzenia rynku ile to za Faraona kluby są w stanie zapłacić40-45 milionów to mimo wszystko kwota nie do odrzucenia jeżeli ktoś tyle da za Faraona. Wiem że to może być kolejny zawód dla kibiców Milanu ale skoro oddaliśmy za takie pieniądze Silve dla mnie najlepszego obrońce świata to w przypadku tak wielkich pieniędzy za egipcjanina może być to oferta nie do odrzucenia. Jednak w mojej ocenie Stephan takich pieniędzy wart nie jest, zagrał bardzo dobry ale nie równy sezon. Nie wierze póki nie zobaczę że ktokolwiek nawet krowy dojne w postaci City, PSG czy Realu zapłaci tyle za naszego Napastnika.
Już bardzo długo to trwa. Oby się nie skończyło jak zwykle.The signing of Andrea Poli will be announced after the cruise, according to Sky Italy.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 cze 2013, 19:06
Nie uwierzę dopóki nie zobacze oficjala. Nie wierzę, że Milan wyda na niego 15 baniek. Chyba, że naprawdę wierzą, że to crack pierwszej klasy i chcą go wyrwać zanim cena będzie niebotyczna jak w przypadku Neymara gdzie Łysy przyznał, że go obserwowali.Croatia: Milan very close to halilovic dinamo zagreb
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 cze 2013, 21:35
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 cze 2013, 21:42
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 cze 2013, 21:42
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 cze 2013, 21:44
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2013, 21:45

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 cze 2013, 21:46
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 cze 2013, 21:51
Pewnie chodzi Ci o Mastoura. On jest z rocznika 1998 i nie spodziewałbym się go wcześniej niż za 3-4 lata. Może ma umiejętności wielkie, ale nie pograł w drużynie Pippo, bo jest za słaby fizycznie i musieli go cofnąć do młodszej kategorii wiekowej. To jeszcze dziecko zarówno mentalnie jak i fizycznie.Czyli hipotetycznie byłoby tak - Tevez,Saponara,Halilivoc + za rok-dwa ten crack z rocznika '97 w walce o jedną pozycję ? Trochę dużo.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 14 cze 2013, 22:26
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 cze 2013, 23:03
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 cze 2013, 17:14
Sam sobie postawiłem za cel skoczyć na San Siro w przyszłym sezonie, a nie jest to aż takie trudne jak mówisz.Ogarnąć bilety lotnicze, na mecz, jakiś nocleg, wypad na miasto i świetny weekend.Wiadomo, zaplanować sobie budżet wydatków dotyczący wyjazdu.Chłopaki od Nas z forum byli więc można też popytać o rady.Jakby się udało zgrać to może z ktoś z forum by jechał to w większej grupie zrobiłoby się wyjazd.Mirek15 pisze:Sam wybrałbym się na Milan jednak do osób mocno ogarniętych nie należę więc opcja raczej odpada.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 cze 2013, 17:59
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio