Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 15 cze 2013, 18:45

Tylko, że z MCP jest jeden mały problem. Jak jechali na mecz z Barceloną to koszt wyjazdu był coś ok. 500 zł. Czy fajnie cenowo. Jednak wylot mięli z Poznania więc średnio kalkulowałoby mi się jechać z Krakowa do Poznania na samolot.
mete pisze:że koszty większe niż z MCP.
mete pisze:o wiele lepiej będzie jechać z MCP
Nie wiem jak jest z MCP, ale nie wiem dlaczego tak sądzisz. IMO w dwójkę(właśnie to jest ta liczba minimum) czy do np. 4 osób można zorganizować samemu naprawdę fajny wyjazd. Do tego myślę, że mogłoby być nawet taniej, bo czemu i drożej jak się jedzie na własną rękę :?: Oczywiście zależy kto skąd jest. Bo jak ktoś mieszka blisko miejsca wylotu to ułatwia(oraz jest taniej) to znacznie podróż.

Kiedyś sobie zaglądałem raz na jakiś czas na forum fanów Interu z fcinter.pl i chłopaki kombinowali wyjazd na mecz LM z Bayernem. Po 17 mieli wylot w dniu meczu do Bergamo(ponoć do 40 km od Mediolanu) z Poznania. Z stamtąd taksówką w 4(co znacznie obniża koszty od łebka) prosto pod San Siro. Później zakup biletu(oczywiście bez problemu można było je dostać) i na stadionie byli ok 20 minut przed pierwszym gwizdkiem.

Wróć do „Włochy”