Re: Best of the best La Liga sezon 2012/2013

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Best of the best La Liga sezon 2012/2013

Post autor: Kamil232 » 23 cze 2013, 16:14

Nie rozumiem tych pretensji tym bardziej, że obaj panowie nie zagłosowaliście. Oczywiście nie mówię, że powinno być tak, że wyniki powinny być zależne od liczby głosujących fanów danego zespołu. Ale choćby patrząc na jedenastke jedynego fana Barcy który zagłosował, to jego jedenastka różni się od tej wybranej tylko na dwóch pozycjach. Na lewej obronie zamiast Coentrao dał Felpie, i na prawym skrzydle zamiast Eberta Joaquina, a Eberta i tak miał na drugiej pozycji. No i w ataku miał Soldado a nie Falcao. Próżno tu szukać graczy Barcy. Bo tak właściwie kogo? Może po prostu w tym sezonie to był one man team, a reszta niczym się nie wyróżniała?

Aha i wiele razy zachęcałem do głosowania sporej ilość osób, bo wówczas wyniki są bardziej miarodajne, a jeden głos ma mniejszą wartość. Więc nawet jak ktoś zaślepiony odda swoje nieobiektywne typy to nie wpływa to znacznie na ostateczne rezultaty. A, że tutaj zagłosowało tylko 7 osób, to cóż jedna osoba ze swoimi typami mogła zmienić wyniki.
Chociaż właściwie nie zauważyłem tutaj żadnego nieobiektywnego fana, który by na siłę promował tylko graczy swojego zespołu, więc nie wiem o co pretensje.

Wróć do „Hiszpania”