Re: Tour De France

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Tour De France

Post autor: ddemon » 24 cze 2013, 20:10

EnJoy's pisze:
Ma, ma.Ostatnio była afera, że był widziany w hotelu w Monachium gdzie do windy wchodził na czworaka.Ponadto dochodzą tego wyniki sportowe - w pierwszej części sezonu on nie skończył żadnego wyścigu, non stop się wycofywał w trakcie.Dlatego teraz jego szanse wyglądają jak wyglądają, ponadto tak jak pisałem wyżej - nikt prócz Nibalego nie ma startu do Frooma, on jest za silny.Ponadto w 100. TdF sporo czasówek więc to działa na jego korzyść jak i na korzyść jego przybocznego Porte - coś za dobrze jeździ w tym sezonie, z gościa, który specjalizował się w time trialach tak nagle jeździ świetnie po górach - coś jest nie tak, ale mimo tego sam mówił, że będzie pomagierem Froomsa, ale sam może powalczy o podium.
No to ładnie...A wydawało się,że to taki spokojny,ułożony kolarz,który może zawojować świat a tu po zmianie zespołu kompletnie i stworzenie wszystko pod niego(Leopard) się ładnie posypał...
Mimo wszystko będę trzymał kciuki za Contadora :)
EnJoy's pisze: Co do startu Polaków to nie spodziewałbym się wiele, Niemiec po świetnym Giro i nie ma opcji, żeby przejechać tak kapitalnie dwa GT [ chyba, że byłoby się Pantanim ], Bodnar praca dla zespołu, Kwiatek tak żeby tylko się przejechać, a i tak Omega ambitnie stawia na Cava więc tylko płaskie etapy ich interesują :?.
No właśnie liczyłem bardzo na Szmyda bo też sądze,że zarówno Niemiec jak i Kwiatek mogą drugiego Touru nie wytrzymać choć liczę na jakiś zryw na jakimś etapie a tak to może być lipa
EnJoy's pisze: Nigdy nie czytałem o fantasy TdF, może zajrzyj na oficjalną stronę, może coś tam jest.Jest też profil na pejsbuku - kolarstwo w Eurosporcie, polecam śledzić bo z tego co mówią jest tam mnóstwo informacji, fotek, ciekawostek.
Nie wiem właśnie gdzie ale zarówno Jaroński jak i Wyrzykowski w trakcie relacji mówili kilkakrotnie jak obstawiali zawodników na poszczególnym etapie :shock: I zawsze byłoto w etapach 3-5 czasem 7 ale jakoś nigdy nie usłyszałem strony gdzie oni to obstawiają - raz myślałem że obstawiają na kartkach i potem w ramach ciekawostek mówią ale kiedyś mówili też,że inni postawili inaczej - czyli musi być jakaś strona :shock:

Znalazłem takie fantasy http://www.velogames.com/ ale wątpie aby bawili się akurat tutaj :P Poszukam gdzieś jeszcze na Facebooku :)

Wróć do „Inne sporty”