Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 cze 2005, 1:26

1.Mieliśmy gościa. Szymkowiak mówił, ze chciałby kiedyś wrócić do Krakowa, bo w Tranbzonie mają kibiców, ale takich opraw mogą nam pozazdrościć 8). Ja z kolegami zacząłem "Nie wyjeżdzaj", reszta poszła po najmniejszej linii oporu i zaczęła "Zostań z nami". Z tym, ze to zawsze papieżowi skandowaliśmy :shock:.

2. A Cracovia przegrała z kims tam i sobie pograli w Europie w przyszłym sezonie :twisted:. I nie powinienem takich rzeczy mówić, bo mam moda? Przytoczyłem tylko hasło z pochodu :shock:. Ja bym raczej powiedział judasze :twisted:.

A i znalazłem artykuł Steca o polskich szansach na LM:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2763386.html

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 cze 2005, 7:28

Alkoholiko pisze: miejsce Wisełki zajmie Legia ma sie rozumic...a w Krajkowie królować bedzie Cracovia!!

chyba ci sie cos w głowie porzewracało to tak jak by w WARSZAWIE rządził URSUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

TRÓJKOLOROWA NAJWIEKSZA MAFIA Z KRAKOWA!!

mathiasek13
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek13 » 13 cze 2005, 7:29

Wisła gra bardzo ładny futbol, podoba mi sie bo mama mowi ze są dobrzy.
Bardzo lubie Wisłe Płock a wy?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8732
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2005, 15:51

piwus pisze:P.S. Dobra to kara, nie będzie żydów w pucharach :twisted:.
za ten text to na miejscu administratorow wywalilbym Cie z forum, dalbym Ci bana dozywotniego :!:

p.s. - gratulacje za zdobycie mistrzostwa :)

p.s.2 - w przyszlym sezonie niestety spadniecie do 2.ligi :lol:

p.s.3 - a Legia oczywiscie MISTRZEM POLSKI

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 cze 2005, 22:54

Nie dadza mu bo sam jest chyba moderatorem? ale to swiadczy tez o poziomie calego serwisu

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 cze 2005, 22:59

Tak faktycznie. Ban dożywotni :!: Bo zacytował to co krzyczało parę tysięcy ludzi. Chryste, niektórzy sa gorsi niż PZPN. Jeśli przekonacie mnie, że kogoś w ten sposób obraziłem, to rezygnuję z moderki.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 cze 2005, 23:02

U mnie na dzielnicy krzycza Wisla to i tamto...tez mam cytowac bo krzyczy to kilkuset chlopakow?
zamiast rezygnowac z moderatorki zauwazylbys ile osob obraza inny klub albo miasto tak jak to robi bartek12

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2005, 23:03

piwus pisze:Tak faktycznie. Ban dożywotni :!: Bo zacytował to co krzyczało parę tysięcy ludzi. Chryste, niektórzy sa gorsi niż PZPN. Jeśli przekonacie mnie, że kogoś w ten sposób obraziłem, to rezygnuję z moderki.
jak ja bym zacytowal to samo dostalbym WP za obrazanie druzyny - prawda :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 cze 2005, 23:24

Nieprawda. Zdawałem relację z tego co sie działo. W tym wspomniałem to hasło. Nie korzystałem z tego określenia na tym forum nigdy, oczywiście pomijam powszechne uzycie tego słowa w stosunku do kibiców Cracovii. Oczywiscie pomijam przyspiewkę Cracovii "Buda, buda, buda, łańcuch, pies, żyd .... wasz TS". Ja to pomijam. Pragnę tylko powiedzieć, że jedynie zacytowałem, co usłyszałem.

I to się raczej nie powtórzy...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2005, 0:48

piwus pisze:Tak faktycznie. Ban dożywotni :!: Bo zacytował to co krzyczało parę tysięcy ludzi. Chryste, niektórzy sa gorsi niż PZPN. Jeśli przekonacie mnie, że kogoś w ten sposób obraziłem, to rezygnuję z moderki.
1.
gdyby był to cytat - to pół biedy. jednak z tego co mi wiadomo cytat powinien być opatrzony takim oto zankiem "tu powinien znajdować się cytat"
2.
Gdzie w twoim poście (tym, w którym to zdanie pierwszy raz padło)jest napisane, że jest to cytat :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2005, 2:09

:shock: Bedziemy się kłocić o znaki interpunkcyjne? Biurokrata z Ciebie drogi Fieldy. Ale widzę, że niektórzy się pospinali, kiedy zaproponowałem ten "zakład" :lol:.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2005, 10:44

piwus pisze::shock: Bedziemy się kłocić o znaki interpunkcyjne? Biurokrata z Ciebie drogi Fieldy. Ale widzę, że niektórzy się pospinali, kiedy zaproponowałem ten "zakład" :lol:.
Wcale nie chodzi mi o ten Twój "zakład". Nie chcę abyś stracił moda - tylko abyś był konsekwentny w tym co robisz.
Dajesz ostrzeżenia userom za "obrażanie" (w mniejszym lub większym stopniu) kibiców i piłkarzy innych drużyn , a sam "obrażasz" (moim zdaniem) kibiców druzyny, której nie kibicujesz - więc chciałbym tylko trochę konsekwencji widzieć w twoich poczynaniach (chyba tyle mogę wymagać od moda, który do znudzenia powtarza aby szanować przeciwnika, a sam sie do tego nie stosuje :roll: )

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2005, 13:36

Koniec. W Krakowie to nie ma nic wspólnego z obrazą. Dziwne, ze goście z Warszawy wiedzą najlepiej :roll:.

Basel chce Cantoro
- Otrzymałem ofertę z FC Basel - mówi Mauro Cantoro. Mistrz Szwajcarii przed kilkoma dniami skontaktował się z Wisła w sprawie zakupu Argentyńczyka. 29-letni pomocnik na razie nie zaprząta sobie głowy transferem. - Chcę skończyć sezon.

- Niezbyt interesuję się tą sprawą - mówi Cantoro, który wiosną nie prezentował się najlepiej. - Nie rozmawiałem na ten temat jeszcze z prezesem Basałajem, ale pewnie po sezonie wspólnie z trenerem Liczką ustalimy, jaka będzie moja przyszłość - dodaje popularny „El Toro”.

Cantoro także nie chce deklarować się, czy byłby zainteresowany przejściem do Szwajcarii. - Basel to mocny klub, ale na razie jestem w Wiśle - kończy w dyplomatyczny sposób.

Przez blisko cztery lata gry pod Wawelem to trzecia oferta dla Argentyńczyka. Przed rokiem Mauro był o krok od przenosin do Genui, a zimą pozyskaniem 29-letniego pomocnika był norweski Rosenborg.

Więcej na TWSD

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 cze 2005, 16:13

Piwus wiec Wy w Krakowie mowicie na kibicow Craxy Zydzi a na was sie mowi psy?? Wyjasnij mi bo nie wiem czy dobrze rozumiem :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 cze 2005, 16:14

Bienias pisze:Piwus wiec Wy w Krakowie mowicie na kibicow Craxy Zydzi a na was sie mowi psy?? Wyjasnij mi bo nie wiem czy dobrze rozumiem :roll:
na 100% tak jest - dlaczego Żydzi tego nie wiem na 100%, a dlaczego psy - poniewaz Wisla Krakow to byl klub policyjny, tak samo jak Legia byla klubem wojskowym :)

pozdro dla kibicow nie lubiacych sie wyzywac ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”