Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 44

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2005, 22:08

Rossi pisze:Ja bym Saviole zostawił bo nadal w niego wierze tylko jest problem z paszportem bo Javier chyba nie posiada UE. Gallas bardzo dobry obrońca na środek by się barcelonie bardzo przydał. Wtedy Marquez z Gallasem w środku, Puyol by wreszcie wrócił na swoją nominalną pozycje czyli bok obrony.Pozostaje tylko obsadzenie lewej flanki np Ashley Cole :lol: :lol:
I w hiszpani barca wszytko wygrywa
Saviola nawet jakby miał ten paszport to na miejsce w drużynie nie miałby pewnie co liczyć. Dużo większy pożytek można zrobić z pieniędzy po jego sprzedaży. Atletico jest zainteresowane a sam Javier zgodziłby się tam grać więc wypada tylko ustalić jakąś przyzwoitą cenę.
Gallasa chętnie zobaczyłbym w Barcy ale nie wiem czy godziłby się na grę po lewej stronie albo ławkę rezerwowych. Środek obrony w postaci Puyol-Marquez jest raczej nie do ruszenia a na prawej całkiem dobrze gra Belletti. Gio częściej zawodził tak więc spośród obrońców z pierwszego składu jest najmniej pewny swojej pozycji chyba. Nie wierzę w ściągnięcie Ashleya Cole'a.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2005, 22:14

Golum pisze:Transfery BArcy (prawdopodobne) :P
Julio Baptista
Gallas
i Może Henry

-------Valdes-------
-----Puyol-----Belleti-------Gio-------Gallas
-----------------------Baptista---------------
------------Xavi---------Deco----------Ronaldinho
-------------------Eto-----------Henry---------=
I taki skład by wystarczył

Sprzedani Bedą (raczej) Sergio Garcia,Rimquel no i Saviola
ogólnie recz biorąc to niezły :lol:
primo - 'Bestia' nie posiada paszportu UE tak więc mimo, że pewne zainteresowanie tym zawodnikiem było i być może dalej jest to do tych bardziej prawdopodobnych transferów nie należy.
secundo - Odnośnie zaproponowanej przez Ciebie taktyki to długo myślałeś nad duetem środkowych obrońców Belletti-Gio :?: :roll: :lol: Poza tym gdzie jest Rafa :?: :roll:
tertio - Mister nie zmieni taktyki bo nie ma takiej potrzeby.

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 16 cze 2005, 10:34

A mi się wydaje że tylko Robinho przyjdzie do Realu bo Perez chce mieć takich zawodników jak Ballack Henry C.Ronaldo Gerrard i jeszcze jakiś tam wię by go stać na te transfery nie było ballack oko 30 mln C.R 20mln Henry 72 mln i gerrard oko 30 i Robinho 10 wynosi to razem 162mln a nie sądze aby mieli tyle kasy

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 16 cze 2005, 11:28

NO Saviola co prawda to prawda mógłby zostać w Barcy bo dobrze gra ale pewnie dlatego go sprzedają bo mają za dużo napastników a jaeszcze dojdzie pewnie henry TO JUŻ WOGULE NIE BEDZIE potrzeby

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 cze 2005, 11:36

Suma za Ballacka to jedyne 15 mln...Za C.Ronaldo nie wiem za Henryka tez nie wiem a Gerrard zostanie tam gdzie był zawsze...

Perez chce kogoś z tej 4 sprowadzic...osobiscie chciał bym Ballacka i Cristiano...

Robinho wczoraj odpadł z Copa Libertadores i teraz rozmowy rusza pełną parą...oby zawital na Bernabeu :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 12:02

Miszczowie on ma paszport UE a dokladnie hiszpanski!

Pisze to po raz setny ze Poyol napewno nie przejdzie na prawa strone a taki kolejny Rossi probuje go tam wepchnac. To ja sie pytam po co????

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 12:38

Figo11 pisze:Suma za Ballacka to jedyne 15 mln...Za C.Ronaldo nie wiem za Henryka tez nie wiem a Gerrard zostanie tam gdzie był zawsze...

Perez chce kogoś z tej 4 sprowadzic...osobiscie chciał bym Ballacka i Cristiano...

Robinho wczoraj odpadł z Copa Libertadores i teraz rozmowy rusza pełną parą...oby zawital na Bernabeu :wink:
Ja słysałem o cenie za Henry'ego ok 50 mln euro - nie wiem ile w tym jest prawdy - ale sam Thierry mówi że sie nie rusza z Londynu

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 13:03

Henry tak mowil 2 miesiace temu a odkad ma oferte z FCB to siedzi cicho.
50 baniek- za zawodnika ktory za rok ma swoja karte w reku! Watpie, stanie na 40 max

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 cze 2005, 15:30

Bienias pisze:Miszczowie on ma paszport UE a dokladnie hiszpanski!

Pisze to po raz setny ze Poyol napewno nie przejdzie na prawa strone a taki kolejny Rossi probuje go tam wepchnac. To ja sie pytam po co????
Na pewno to wie to tylko Rijkaard... :wink:

Po co?? Może po to żeby Barca traciła mniej goli, żeby wzmocnić zarówno środek jak i prawą stronę obrony i żeby Carles grał na swojej naturalnej pozycji, na której jest lepszy i pewniejszy niż na środku.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 16:57

Ta juz widze tarzana na skrzydle, on tam gral ostatni raz... dawno temu.
Cos mi sie zdaje drogi kolego ze swoje poglady opierasz na meczach FCB w LM. Prawda jest taka ze Puyol na prawej stronie gra gorzej od Belletiego. W systemie ktory preferujemy boczni obroncy maja zadania skrzydlowych a puyola nie widze jak drybluje i dorzuca. Poza tym w tym sezonie juliano dobrze gral wiec pytam jescze raz- po co???

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 cze 2005, 17:11

Swoje poglądy opieram na meczach Barcy, które zostały w żałosnym dosyć stylu przegrane - Chelsea, Real, Atletico, Betis, Villareal. Jak widzisz tylko jeden z tych meczy to spotkanie w ramach LM.
Poza tym jeżeli Rijkaard sprawdza na prawej stronie Oleguera (!) to nie widzę powodów czemu Puyol miałby sobie nie poradzić. Barcelona strzela wystarczającą ilość goli bez udziału Bellettiego, więc postawa defensywna Carlesa (o niebo lepsza niż Juliano) miałaby większe znaczenie dla wyników niż obecność Brazylijczyka w akcjach ofensywnych.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 19:15

Ja widzialem prawie wszystkie mecze FCB i uwierz mi ze w nich Juliano dobrze gral i nie widze sensu zeby szedl na lawe. Oleguer owszem byl probowany ale jak to wyszlo wszyscy widzieli, z valencia dobry mecz reszta do bani. Szkoda pieniedzy na srodkowego obronce jak mamy jeszcze edmilsona. Wole zeby kase wydali na henryka + cole'a niz na jakis innych zawodnikow

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 cze 2005, 20:10

Wskazuje, że następnym w trykocie Barcy będzie występował Joaquin :cry: Tak chciałem go w Chelsea, najwcześniej ze wszystkich się o niego pytali, jeszcze przed Copa Del Rey, a teraz ucieka do Barcy. Kolejny nieudany transfer po Park Ji-Sungu........

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 21:59

I dobrze tak CHelsea , nie przepadam za transferami romka i jego pieniedzmi, fakt ze tranfery robi swietne i kasy wydaje tyle co Inter,Milan i Barca razem wzieci,,, i kazdy transfer w ktorym zawodnik mial byc przymierzany do Chelsea a poszedl gdzie indziej jestem wniebowziety JEA extra Barca extra MAnu :lol:

podlik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: podlik » 17 cze 2005, 1:41

mhm ,skład zaitse idealny

a van bommel to kupiony został ,ot tak - dla wzmocnienia barcy B

aha i ronnie w lini z deco i xavim..... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”