Panowie trzeba przyznac ze ten wybor to jak dla mnie ryzyko. Gosciu jest nolnejmem spoza Europy. Nie zna klubu tym bardziej mlodych pilkarzy. Raczej do klubu nie przyciagnie zadnego nowego zawodnika mam tu na mysli T. Silvy. Ciekawic moze fakt kogo personalnie bedzie chcial zostawic a kogo sprzedac. Transfery do klubu to moga juz byc tylko last minute i mam nadzieje ze nie bedzie kupowac szrotu z Ameryki.
Generalnie odnosze wrazenie ze ^%&*(60 Rosell do konca zniszczy spuscizne poprzednika i znowu wrocimy do poziomu dobrego europejskiego sredniaka. Jeszcze mamy dyrektora Zubiego co nawet nie potrafi przeczytac kontraktow zawodnikow. Badzmy realistami. Czolowka ucieka nam szybciej niz my zaczelismy deklasowac rywali 5 lat temu. Bayern w srode nas zgwalci 4 albo jeszcze wyzej. Obecnie jestesmy w czarnej dupie a najgorszym jest fakt ze nie widac swiatelka w tunelu.
Zeby nie bylo pesymistycznie, Tacie (tak mozna odmienic?) moze sie udac bo poprzednia poprzeczka a mam tu na mysli Tito nie zawisla zbyt wysoko pomimo rekordowej zdobyczy punktowej. Istnieje tez szansa ze ten autorski projekt trenera bedzie przypisany Rosellowi niczym Pep Laporcie.