Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 16 cze 2005, 16:23

Ja jednak wierze ze Wisla moze sie dostac do ligi mistrzow, pilka jest nie przewidywalna, przykladowo liverpool bez "gwiazdy owena" wygral Lm a Psv bez swoich gwiazdek dochodzi do polfinalu....

Wydaje mi sie ze nawet po odejsciu super gwiazdy Wisly:Żurawskiego, lepiej zacznie grac Jakub Błaszczykowski lub nieszzcesny Vidlicka, a tak na serio jak myslicie czy Blaszczykowski bedzie dobry
???

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 cze 2005, 16:24

Wisła jak awansuje to będzie cud . Gdyby to tego składu co był 2-3 lata temu dokupić tych piłkarzy to tak mieli by jakieś szanse ale ci co mają przyjść nie sądze żeby posiadali wystarczające umiejętności żeby zagrać w LM . Ale mam nadzieje że Wiisla zagra w LM bo to by było niezłą propmocją Polskiego futbolu .

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 16 cze 2005, 16:39

Scyzoryk pisze:Wisła jak awansuje to będzie cud . Gdyby to tego składu co był 2-3 lata temu dokupić tych piłkarzy to tak mieli by jakieś szanse ale ci co mają przyjść nie sądze żeby posiadali wystarczające umiejętności żeby zagrać w LM . Ale mam nadzieje że Wiisla zagra w LM bo to by było niezłą propmocją Polskiego futbolu .
I kto to mówii Korona Kielce ??? Ciekawe ???

Według Ciebie Kałuzny,Kosowski,Dubicki mogli by pomoc Wisle dostac sie do Ligi mistrzów ??? Niesadze, Byc moze cos zminii Dudka, Paulista , i w koncu nie weim jak bedzie z tym Uche. A szałachowski jest juz chyba w Legiii :x

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 cze 2005, 17:04

jackieboy napisal/a
Scyzoryk napisał:
Wisła jak awansuje to będzie cud . Gdyby to tego składu co był 2-3 lata temu dokupić tych piłkarzy to tak mieli by jakieś szanse ale ci co mają przyjść nie sądze żeby posiadali wystarczające umiejętności żeby zagrać w LM . Ale mam nadzieje że Wiisla zagra w LM bo to by było niezłą propmocją Polskiego futbolu .

I kto to mówii Korona Kielce ??? Ciekawe ???

Według Ciebie Kałuzny,Kosowski,Dubicki mogli by pomoc Wisle dostac sie do Ligi mistrzów ??? Niesadze, Byc moze cos zminii Dudka, Paulista , i w koncu nie weim jak bedzie z tym Uche. A szałachowski jest juz chyba w Legiii

No i co z tego że Korona Kielce ?? Jeśli myślisz że Dudka czy Paulista to normalnie pomogą wiśle to żebyś się nie zdziwiła . Mam nadzieję że jednak Wisła zagra w LM jakimś cudem ... a jak nie to za rok Korona Kielce zdobywa MP a potem LM :D ( i wkońcu się obudziłem :D )

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2005, 17:04

Scyzoryk pisze: . Ale mam nadzieje że Wiisla zagra w LM bo to by było niezłą propmocją Polskiego futbolu .
Nawet jak dojda daleko w pucharze uefa to tez bedzie niezla proocja.
Mam nadzieje ze pierwsza trojka ligi sie nie skompromituje i wejdzie do rozgrywek grupowych uefa i tam cos powalczy

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 16 cze 2005, 20:35

Dla mnie nie porozumieniem jest pozniej stwierzdenie dzialaczy leggii wisly i groclinu ze nie staraja sie w pucharach bo oszczedzaja sie na lige. Przeciez bez problemu sa to najlepsze zespoly w lidze .Szkoda ze Craxa nie zagra w Pucharach. W kocnu sprzydalby sie ktos nowy z polski w pucharach europejskich, moze ona by cos wiecej "zabojowala".

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2005, 21:38

Co do tego, co pisałem stronę wcześniej, to ciag dalszy alfabetu znajduje się w komentarzach, jak ktoś nie patrzył :D.
Barney pisze:Y - jak Yeti !! A co ma Yeti wspólnego z Sukcesami liczki? Wszyscy o nich słyszeli, tylko nikt nie widział
POLDEK pisze:Ó- jak liczka Ósmy cud(ak) świata albo kolejna Ósma plaga która spadła na Wisłę albo można też powiedzieć że po siedmiu tłustych latach przyszedł rok Ósmy chudy i cieńki jak trenerska wiedza wernera

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 cze 2005, 22:00

Mam pytanie. Co się dzieje z Nikola Mijailovic. On ostatnio w ogóle nie gra. Ma kontuzje, czy poprostu wg Liczki jest za słaby?? I jak tam sprawa Kalu Uche, wiem że się nie przebił w Bordeaux. Zostaje w Wiśle, czy gdzieś odchodzi??

Z góry dzieki za odpowiedź

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2005, 22:19

Uche nie ma za bardzo ochoty na siedzenie na ławce, chce odejśc za granicę. Tylko jest pytanie, kto go zechce, po rundzie na ławce Żyrondystów. Podejrzewam, że czeka go dłuuugi sezon na ławce, bo Paulisty nie przebije (chociaż na oczy nie widziałem jak gra :twisted:), a Błaszczykowskiego to na pewno. Jak grał po swoim strajku, widzieliśmy wszyscy, zapewniam, że teraz może być tylko gorzej. W sumie zaliczył chyba jedna asystę w Bordeux i jedną w meczu Barcelona kontra reszta świata( :?:). Osobiście liczę na to, że znowu odwali jakiś numer i Wisła będzie mogła rozwiązać kontrakt z winy zawodnika. Oby tylko nie było jak z Heniem :evil:.

Mijailovic jest na azie jak piąte koło u wozu. Ma strasznie himryczną formę, co Heniowi nie przeszkadzało, bo wywalił na niego kupę kasy, ale Liczka docenił Stolarczyka. Na razie częściej zmienia Żieńczuka na lewej flance niż gra na obronie. Ostatnio faktycznie jest kontuzjowany, w jego miejsce w Lubinie grał Vidliczka :lol:.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 23:50

jedną asystę i chyba jednego gola - więc ja bym go tak szybko nie przekreślał :lol:
A nicola pewnie wróci skąd przybył skoro są z nim paroblemy wychowawcze :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2005, 23:58

To było na samym początku pożyczki. Poza tym pomnicie moje słowa we wrześniu :wink:. No chyba, że będzie mu się chciało zaiwaniać w lecie i odbuduje formę. Ale wątpie.

A Nikoli nic nie udowodniono. A przecież podobno było tyle świadków :roll:.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2005, 0:04

Była masa świadków - kibiców Wisły :wink: zapewne, Stolarczyk jak na razie ma chyba wieksze szanse na występy w "11" niż Serb - myślę, że wisł a się go pozbedzie

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 17 cze 2005, 0:15

Ściągnięcie przez Kasperczaka serba do Wisły serba to był ogromny błąd, przecież ten chłopak nie widziałem jeszcze żeby zagrał dobrego meczu, poza tym ciągle dostaje czerwone kartki i ma jakieś chore wiksy. W sumie to jak dla mnie, czyli kibica Lecha, to powinien on zostać w Wiśle jak najdłużej i w dodatku grać w pierwszym składzie. :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2005, 13:52

Wiceprezes Wisły Andrzej Pawelec zrezygnował z funkcji - podobno ze względów zdrowotnych :roll:

Czy coś wam wiadomo na ten temat :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 cze 2005, 1:52

Coś wiadomo :roll:. Ale jestem ciekaw, czy kogoś stać tu na teorie spiskowe. Od siebie powiem tylko, że kiedy wysiadał z helikoptera z paterą wyglądał w sumie zdrowo. Ciekawe też jak będzie działał w PO. Macie dość przesłanek, aby dochodzić "prawdy".

Pawelec był wiceprezesem, że tak powiem z ramienia SKWK. Czyli nasz człowiek, wśród bestiariusza wiślackiego zarządu. Człowiek, który załatwiał wszelkie środki na budowę stadionu i wszelkie trudności z tym związane jeszcze zanim dostał posadę. Miał swoje poglądy, ale wyrażał je w taki sposób, że Basałaj nie mógł go zbesztać (w przeciwieństwie do Liczki :lol:).

Opinii ode mnie nie usłyszysz, bo za mało wiem na temat jego odejścia. To była sucha wiadomość, ze względu na stan zdrowia odchodzi. W każdym razie zdrowia.

Ale i tak pojawi się za miesiąc plotka, a potem nieporadne dementi klubu :roll:.

Sezon ogórkowo-transferowy uważam za otwarty :D.

Pojawiły sie juz konkretne oferty dla Żurawskiego (już są o nim trzy newsy dziennie- prawdopodobnie już w poniedziałek bedziemy wiedzieli o przeprowadzce do Glasgow), po Cantoro zgłasza się FC Basel, po Baszczyńskiego Sevilla i Dynamo Moskwa, Kowalczykiem ineteresuje się Dynamo Moskwa.

Dla przeciwwagi nasze plany "wzmocnień". Santiago Martín Silva Oliveira, który podobno jest bramkarzem, ale może się okazać równie dorze bramkarzem, w dalszym ciągu Kubica i ku zmartwieniu clonera, który lubi egzotycznych graczy, Paweł Abott (III angielska).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”