Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 04 sie 2013, 14:11

Z Ademem to wyczuli pismo nosem i skoro jest cień szansy to będą próbować, nizależnie od tego czy przyjdzie Honda teraz czy w styczniu. Myśle że zdają sobie sprawę z tego źe albo kupią go w lecie albo nigdy.
Dokładnie. Gdyby nie koniec kontraktu to nawet na niego byśmy nie spojrzeli, bo jego wartość w tym momencie to jakieś 20 baniek. Po sparingach widać, że trzyma formę nadal z rundy wiosennej. Jeżeli nie trafi do nas teraz a coraz bardziej się obawiam, że tak będzie to już nigdy.

Z Ljajicem jest tak, że jest dość napięta atmosfera między nami a nimi - Montolivo, walka o LM, atak na Gallianiego na trybunach, itp. Dodatkowo za dużo informacji o dojściu do porozumienia z Serbem poszło w świat co się nie spodobało włodarzom Violi. Dodatkowo oferta w takim a nie innym momencie też nie była przypadkowa.

Jeżeli ma do nas trafić już teraz to musi odrzucić propozycję kontraktu i nie dać się skusić innym klubom (co będzie ciężkie, bo Tottenham pewnie złoży lepszą ofertę od naszej a przykład Jovetica pokazuje, że potrafią przekonać gracza do swojej racji). Wtedy wydaje mi się, że dojdą do porozumienia, bo z Prade mimo wszystko Łysy ma dobre kontakty. Trzymać kciuki, bo to świetny gracz i nie znajdziemy kogoś w takiej cenie o takich umiejętnościach i potencjale.

Wydaje mi się, że zmiana taktyki to było widzimisie Berlusconiego, ale to tylko moja opinia. Honda to nie jest gracz dla którego się zmienia taktykę. To gracz którego się wpasowywuje do taktyki a nie opiera się nową (a w naszym wypadku starą) na nim.

Z Ljajicem jest tak, że jest dość napięta atmosfera między nami a nimi - Montolivo, walka o LM, atak na Gallianiego na trybunach, itp. Dodatkowo za dużo informacji o dojściu do porozumienia z Serbem poszło w świat co się nie spodobało włodarzom Violi.

Wróć do „Włochy”