Patol pisze:W szkole zawsze spie
Przeciez w szkole zawsze spisz...Patol pisze:na lekcjach zawsze z grupa kumpli rysujemy fajne fury z tylu zeszytu
Mi sie jedno przypomnialo:
- nie lubie Motylka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 sie 2006, 11:24
Patol pisze:W szkole zawsze spie
Przeciez w szkole zawsze spisz...Patol pisze:na lekcjach zawsze z grupa kumpli rysujemy fajne fury z tylu zeszytu
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 07 sie 2006, 12:20
No wiesz, to roznie bywa.Martinho pisze:Patol napisał:
W szkole zawsze spie
Patol napisał:
na lekcjach zawsze z grupa kumpli rysujemy fajne fury z tylu zeszytu
Przeciez w szkole zawsze spisz...
Patol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Generalny » 02 wrz 2006, 8:09
Generalny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 02 wrz 2006, 10:21
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 02 wrz 2006, 12:04
Kurcze, u mnie to samo... mleko, sereraz ubzdurałem sobie że jeszcze mi nie przeszło i tak mało jem, że szkoda mówić. ALE MLEKA DO TEJ PORY NIE PIJĘ (!!!) i nikt mnie nie zmusi, kiedyś próbowałem pić to miałem odruch wymiotny.
Jagiellonczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 wrz 2006, 15:22
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 wrz 2006, 13:07
Jagiellonczyk pisze: Kurcze, u mnie to samo... mleko, ser No, teraz od tygodnia mam sie troche zmienilo- czodziennie szklanka (o,5l) kakao z mlekiem, bo cos slabo rosne
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 sie 2013, 22:06
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 sie 2013, 22:08
A w stopkach?rekinho pisze:- nie usnę w skarpetkach
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 sie 2013, 22:33
Mam nadzieję, że to żart. Jeżeli nie to jesteś chory i to poważnie.rekinho pisze:podbijam, a co
- nie potrafię pisać/gadać po angielsku, jestem w stanie obejrzeć serial/film z napisami ale żeby samemu coś stworzyć - dramat. prawdopodobnie wiąże się to z następnym punktem
- mam najgorszą pamięć świata - nie jestem w stanie zapamiętać prawie nic, nie pamiętam żadnych dat z historii, nie pamiętam co robiłem w zeszłym tygodniu, nie pamietam jaką książke aktualnie czytam, nie pamiętam na którym odcinku skończyłem oglądać serial, nie pamiętam z kim grały moje ulubione druzyny w ostatniej kolejce (nie mówiąc o poprzednich)
- przez to też mam ogromne problemy z ortografią, kiedyś w ogóle nie robilem błędów, odkąd przestałem chodzić do szkoły i pisać ręcznie czasami muszę najprostsze słowa sprawdzać w googlach, takie jak np zdarzyć [*]
- ogólnie mam problemy z językiem polskim (kiedyś nie miałem, płynnie i ladnie się wypowiadałem, słowo pisane też bez problemu), teraz składam zdania jak przygłupi gimbus i często używam zamienników albo w ogóle rezygnuje z napisania czegoś, bo nie wiem jakiej składni uzyć/odmienić dane słowo/itp
- w kibelku muszę coś czytac, kiedy nie mam pod ręką książki/mam rozładowaną baterie w lapku to biorę ze sobą cokolwiek, nawet jesli przeczytałem to już 10 razy. kiedy zupelnie nic nie ma to czytam skład kosmetyków napisany na opakowaniach
- nienawidzę ludzi i nie chce mi sie z nimi rozmawiać najczęsciej, kilka lat temu byłem przeciwieństwem tego
- oceniam wszystkich po pozorach, sprawdza się w 95%
- znudziło mi sie słuchanie muzyki, kiedyś towarzyszyła mi przez prawie cały dzień, dzisiaj potrafię nie przesłuchać ani jednego tracka przez cały tydzień
- nie potrafie sie skupić na filmie/serialu, co 10 minut pauzuje i przeglądam internet
- kiedy przegrywam na konsoli czasami dre sie na całe gardlo i napieprzam pięscią w ściane/wezgłowie łóżka
- cały dzień spędzam w domu w pozycji leżącej
- nie umiem usnać bez przykrycia, obojętnie jak jest gorąco
- nie usnę w skarpetkach
pewnie jeszcze full rzeczy ale nie przychodzi mi nic innego do głowy na chwile obecną
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 sie 2013, 22:41
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2013, 22:48
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 sie 2013, 22:54
Sorry, ale PN kupowałem namiętnie, a teraz w większości przypadków tego się czytać nie da.Dr.Football1 pisze:bez "Pilki Noznej" ani rusz
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 sie 2013, 22:56
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 sie 2013, 22:59
No są fajne. Ale tylko te napisane przez DuchaDr.Football1 pisze:No i nie gadaj, czasem trafia sie fajne artykuly.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio