Operacja "Czyste ręce" ...

forzaJuve
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: forzaJuve » 19 cze 2005, 16:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Cześc :!: Bo sie nie znamy chyba :D

Widze że wybrałeś posta pierwszego od reaktywacji i słusznie do temat zminił kierunek :roll: .W tym momecie mi nie chodzi o to czy Moggi widaje 100 milionów czy zatrudnia graczy tylko za darmo. Tylko o to że każdy klub ma miej udane transfery i bardzie udane. Słusznie zauważyłeś że Juve to "biedny klub" i transfer gracz za 20 milionow tej w tym wypadku jak kosmos. Kupni tańszego jest rywykiem które trzeba podjąc. Ale wybasz ...

Jak ja widze takie informacje jak Joaquin, Vincente, Vieria, Ramos, Aimar czy nawet Cassano są przymierzani do Juve [gracze który ceny rynkowa wacha sie około 20 baniek] i hasła kibiców typu "Lucek działaj" czy Lucek załatwi" to poprostu wymiekam ....

Wiesz jest podwrażeniem transferu klubów które robia w jeden sezon interes jak sie patrzy ale kiedys tu napisalem że Juve jest jak troche lepsze Lecce. I dużo sie nie myliłem sam wiesz Że jak by teraz była oferta kupina Zambrotty za 50 baniek nie ma Zambo w Turynie. Czy inny gracz to był przykład.
Klub który jako jedyny w Serie A nie ma długów musi być rzeczywiście bardzo biedny. :D
Tym postem sam przyznałeś , że Moggi ma głowę do interesów, Juve nie musi wydawać 20 baniek na gracza, wyda 11 i będzie miał najlepszego obrońcę w sezonie 2004/2005 :twisted: .
Dobry interes to kupienie świetnego gracza za przystępną cenę a nie rzucanie kasą na prawo i lewo robiąc długi i jeszcze żeby było gorzej nic z tego nie mając, patrz: Inter.

Wróć do „Wracając Do Meritum”