FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1794

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:45

Oczywiście że każdy może przegrać z Atletico ale mi chodzi o sposób.Inne zespoły nie klepią tyle i nie mają takiego stylu i posiadania i myślę że z MU to Atletico by miało więcej piłke. Chodzi mi o to że nie macie odpowiedzi na taką gre rywala, Pep miał bo pamiętam jego genialny mecz z Realem gdzie taktycznie zmasakrował Jose.Możliwe że Para Neymar z Messim bedą potrafili grać z takimi rywalami, gdy Messi jest w klatce Neymar będzie miał więcej miejsca .Sam jestem ciekaw, bo to że barca będzie jechała ogorków to więcej niż pewne, ciekawi mnie starcia z poważnymi ekipami które już wiedzą jak grać z Barceloną.

Atletico faktycznie wydaje się mocną ekipą choć na mój gust za słabo kadrowo i to może wyjść w sezonie.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 sie 2013, 15:47

ddemon pisze:Nie widziałem drugiej połowy bo wcześnie rano musiałem wstać
Tradycyjnie tutaj masz link do meczu w HD i z angielskim komentarzem.
ddemon pisze:Aby jeden ktoś napisał odnośnie meczu i to MGiggs
Ja napisałem o meczu, ale zostałem szybko zaspamowany postami typu "Jest [k****] mistrz, Alba mistrz, Geniusz". Także nie ma to tamto. Wszyscy wiedzą, że Alba to "mniej niż piłkarz", ale po raz kolejny należało to dobitnie pokazać. Kolegom wyżej należą się podziękowania.

MGiggs
Ja uważam, że Barcelona w normalnej dyspozycji i z chęcią wygranej jest nie do zatrzymania. Wszak wszyscy przeciwnicy już wiedzą jak Blaugrana rozgrywa piłkę i w jaki sposób atakuje, ale gdy wskoczą na właściwe tempo zwyczajnie będą za trudni do powstrzymania. Tak jak cały świat wie o tym, że Robben czy Messi schodzą do środka, tak wciąż ich cholernie trudno powstrzymać.
Official: Messi has a thigh muscle bruise, it's not yet clear if he will be able to play against Malaga on Sunday
Już oficjalnie, wciąż to samo. Udo siada.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 sie 2013, 15:50

DREWNIANY SRACZ pisze:Mysle ze wczoraj Barca grala z zespolem z absolutnej europejskiej czolowki. Daje leb ze kazdemu bez wyjatku byloby w tym meczu dokladnie tak samo ciezko jak ciezko bylo Barcelonie. Czy to bylby Bayern czy Manchester United/City czy Juventus. I pewnie ciezko byloby nawet remis wywieżć. Atletico gra ostro, na granicy brutalnosci, gra z nimi to nieprzelewki.
No w sumie... gdyby popatrzec na ich ostatnie wyniki (dwa, zeby statystyka byla po mojej stronie!) z Realem i Barca to wychodzi, ze Atleti jest potega :D W koncu jakos sie do tego Superpucharu zalapali :P

Jednak mimo to bym z absolutnym europejskim topem nawet w euforii nie wyjezdzal. Dobra druzyna i mam nadzieje, ze to potwierdzi w Lidze Mistrzow, ale do absolutnego topu to chyba nawet nie aspiruje.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:53

Oczywiscie że może Messi z kolegami pozamiatać- ja tylko pisze że kolejnie podobnie grająca drużyna potrafi zabić atuty Barcy i nie widze żeby Barca potrafiła odpowiedzieć na tak grający zespoł.Oczywiscie że wszystko może sie wydarzyć ale umówmy się że większość ekip Barcelona będzie gromiła a tych meczy gdzie będzie trzeba zagrać inaczej jest pare.Mieliście kapitalny bilans w lidze- rekord za rekordem- przyszły mecze w LM i nagle w 6 meczach tylko 1 wygrana. Cholernie jestem ciekaw czy Tata będzie potrafił zmienić styl Barcy w paru meczach tak jak to robił Pep a nie potrafił Tito.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 sie 2013, 16:54

Może zna ktoś odpowiedź na moje dziwne pytanie: dlaczego Alves grał z 22 a nie z 2 jak w poprzednich sezonach? Dlaczego zmienił numerek?

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 sie 2013, 16:56

banalna odpowiedz: 22 mial Abidal i niby to ma byc w "holdzie" dla Franzuza. Gornolotnie ale tak oficjalnie brzmi wersja 22.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 sie 2013, 0:38

Ozdobny pisze:
tylerdurden pisze:Obrazek
:rotfl4:
Jest [k****] mistrz :lol:.
Jest lepsze. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 sie 2013, 8:00

100k euro kary i wpierdol w szatni, niech się nauczy

tu też mam dobre, od 0:40 ewidentny karny po faulu na fabregasie -

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6255
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 sie 2013, 9:05

Obrazek

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 sie 2013, 9:19

Carbon pisze:
Ozdobny pisze:
tylerdurden pisze:Obrazek
:rotfl4:
Jest [k****] mistrz :lol:.
Jest lepsze. ;)
Obrazek
Znowu propaganda gifowska działa. Poobcinane, wybrane ujęcia żeby siać hejting.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 sie 2013, 13:41

Professor Chaos pisze:Znowu propaganda gifowska działa. Poobcinane, wybrane ujęcia żeby siać hejting.
A co tam się niby zdarzyło jeszcze? Weź to na klatę, że Alba lubi symulować i tyle. Ani to moja wina ani twoja i nie ma się czego wstydzić. Ciśnij bekę razem z innymi bo tylko tyle możesz zrobić w tej sprawie.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2392

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 sie 2013, 15:16

zalosne zachowania alby, gardze czyms takim. ktos mu powinien liscia na odmule sprzedac

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sie 2013, 15:22

A później wszyscy się dziwią, że Hiszpania ma łatkę ligi w której jest najwięcej symulantów. Wyplewić dziadostwo albo ponakładać kary finansowe, przecież to obrzydzenie bierze jak się na takie zachowanie patrzy.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 sie 2013, 15:48

ma taką opinię bo barcelona jest wiecznie na świeczniku, w anglii czy niemczech podobne rzeczy sie dzieją ale nikt z tym nie robi miliona gifów i nie dyskutuje o tym przez 3 dni, jedyne gify/memy jakie sobie przypominam to te z luizem kiedy kręcił beke po swojej symulce, jeden dzień był wyśmiewany i spokoj

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 sie 2013, 16:29

rekinho pisze:ma taką opinię bo barcelona jest wiecznie na świeczniku, w anglii czy niemczech podobne rzeczy sie dzieją ale nikt z tym nie robi miliona gifów i nie dyskutuje o tym przez 3 dni, jedyne gify/memy jakie sobie przypominam to te z luizem kiedy kręcił beke po swojej symulce, jeden dzień był wyśmiewany i spokoj
Rekin, ale po pierwsze to Barcelonie nie przystoi, po drugie Barca ma być przykładem gry fair play, a nią nie jest, no i po trzecie dopóki nie będzie jakiś kar za takie wykroczenia to się to nie skończy. Każda liga się rządzi swoimi prawami, te złe potępiam, nawet jeżeli będzie to ktoś z Juventusu. Całe szczęście problemem jest lenistwo napastników niż gra poza zasadami fair play...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”