Dla sympatyków dobrego grania w Prmier League mam dwie zajebiscie dobre wiadomosci. Jest nowy Henry - Sturridge!!! Ten chłopak jest cudowny, wspaniały, niesamowity, geialny. Kocham faceta normalnie! On za kilka miesiecy bedzie umiejętnosciami w jednym szeregu z Henrym za najlepszych lat Francuza. Geniusz, czysty geniusz.
Jest tez nowy Drogba. Benteke to przekozaczyna nieamowita. Kolo Toure to chłop na skwał. Za Chiny Ludowe takiego w ciemnej uliczce niechciałbym spotkac a Benteko przestawiał go jak paczke zapałek, jak chciał. Dodatku szybki i ze świetna technika urzytkową. Bardzo dobrze ze gra w Birmingham Ic kibole beda mieli z niego w tym sezonie multum ucechy.
Mam tez zajebiscie dobre wiadomosci dla Liverpool supporters. Starsi goscie mówili ze ten Belg w bramce ruchami, zachowaniem i sposobem bycia przypomina im, wypisz wymaluj najlepszego bramkarza w histroii futbolu RAYA CLEMENCA. Nie wiem na ile w tym prawdy ale Szymon dawał czadu ostro. Jak raz zjebał Aggera to Wiking nie wiedział czy stoi czy jeszcze lezy. O to chodzi panowie!
Lucas to profesor defensywnej pomocy. Chłopk normalnie praie wogóle sie nie porusza a czysci wszystko az miło. Gerrard nasz generał. Kocham goscia! Sił brakowało tylko i to było widac ale chłopaki co siedza w temacie bardziej mówili ze to efekt morderczych treningów w ostatnich tygodniach które maja zaprocentowac w BOXING DAYS decydujacym okresie i ja im wierze. A narazie jest genialnie!
Człowie, po całym tygodniu cięzkiej pracy na wyjazdach odzywa. Zrobilismy miazge dzisiaj!!!!!!!!!