Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 25 sie 2013, 0:29

Ooooll rounds the fields of enfiled road where once watched the KING KENNY play... AND HE COULD PLAY!!!!!!!!!! :D Pierwsza połowa miazga, Villans nie istniało az sie dziwiłem gdzie są Villa Youth, Steamers albo C-Crew. Przeciez te wszystkie firmy istnieją do tej pory maja swoich generałów i nowy narybek z tego co słyszałem. Ale dalismy czadu kmpletnego. Nie bylo co zbierać :D W drugiej połowie zrobił sie jakis ferment. Nie wiem do konca o co chodziło ale kumple twierdzą, że jacys starsi kibice (podejrzewam psychola Lee w to zamieszanego) rzucili sie na młodych ze nie znaja wszystkich starych przyspiewek w co akurat moge uwierzyc bo sam raz o mały włos nie wpierdoliłem łebkowi jak wyciągnął kartki i zaczął szukac słów... Nie wiem co do konca sie stao moze ktos na RAWK sie podzieli. Wiem ze sturaty az musiały interweniowac bo na własne oczy to widziałem. Ferment troche. ZA to Villani po godzinie sie obudzili i jak raz ryknęli swoje The Villans to az cały stadion w posadach sie ruszył. Wyjazdy to przewspaniała rzecz po całym tygodniu cięzkiej pracy :D

Dla sympatyków dobrego grania w Prmier League mam dwie zajebiscie dobre wiadomosci. Jest nowy Henry - Sturridge!!! Ten chłopak jest cudowny, wspaniały, niesamowity, geialny. Kocham faceta normalnie! On za kilka miesiecy bedzie umiejętnosciami w jednym szeregu z Henrym za najlepszych lat Francuza. Geniusz, czysty geniusz.
Jest tez nowy Drogba. Benteke to przekozaczyna nieamowita. Kolo Toure to chłop na skwał. Za Chiny Ludowe takiego w ciemnej uliczce niechciałbym spotkac a Benteko przestawiał go jak paczke zapałek, jak chciał. Dodatku szybki i ze świetna technika urzytkową. Bardzo dobrze ze gra w Birmingham Ic kibole beda mieli z niego w tym sezonie multum ucechy.
Mam tez zajebiscie dobre wiadomosci dla Liverpool supporters. Starsi goscie mówili ze ten Belg w bramce ruchami, zachowaniem i sposobem bycia przypomina im, wypisz wymaluj najlepszego bramkarza w histroii futbolu RAYA CLEMENCA. Nie wiem na ile w tym prawdy ale Szymon dawał czadu ostro. Jak raz zjebał Aggera to Wiking nie wiedział czy stoi czy jeszcze lezy. O to chodzi panowie!
Lucas to profesor defensywnej pomocy. Chłopk normalnie praie wogóle sie nie porusza a czysci wszystko az miło. Gerrard nasz generał. Kocham goscia! Sił brakowało tylko i to było widac ale chłopaki co siedza w temacie bardziej mówili ze to efekt morderczych treningów w ostatnich tygodniach które maja zaprocentowac w BOXING DAYS decydujacym okresie i ja im wierze. A narazie jest genialnie!

Człowie, po całym tygodniu cięzkiej pracy na wyjazdach odzywa. Zrobilismy miazge dzisiaj!!!!!!!!!

Wróć do „Anglia”