Re: Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela

Post autor: ddemon » 12 wrz 2013, 18:06

bartbuks pisze:Rekin i MVB mają rację. Powinniśmy grać np druzynami z jakiegoś przedziału. A nie Barca, Real, Bayern itd...
A ja od początku stwierdziłem,że jedyne ograniczenie będzie jeśli zagramy drużynami od 4-tej gwiazdki...Jeśli ktoś jest dobry to potrafi wygrać grając słabszą drużyną :) BVB z 4 koszyka dotarła do finału LM pokonując Real - wszystko zależy od gracza...Jest to I-edycja także jestem ciekaw jak będzie,zawsze znajdzie się coś do poprawy i będzie to taki przeszlag do FIFY 14 :) Także nie załamujcie się nawet po pierwszym wysoko przegranym meczu i grajmy czysto dla funu...

Nie wiem jaki zespół wybrać - z miejsca przekreśliłem Barcę,BVB zajął mój czarny koń - MVB w końcu przecież tyle razy pisał o jego pojedynkach z ubekiem więc warto będzie się z nim zmierzyć...
Zawsze jak wybieram jakąś drużynę,którą mi się fajnie gra ma słabą ławkę i tylko jednego wartościowego zmiennika a przecież są 3 formacje- bramkarza nie liczę jak ma puścić to puści :P Waham się między dwoma drużynami...

Aa...Jak komuś nie pasuje zespół-gwiazdka to może jeszcze zmienić na Barcelonę,Real itd.. :)

Wróć do „Gry Forumowe”