edit: Theo kostkę ponoć skręcił
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2013, 21:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 wrz 2013, 22:48
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 wrz 2013, 7:42
Ciekawe metodyZacząłem medytacje gdy grałem w Arsenalu zaraz po tym, jak trener mnie posłał na ławkę. Zesłanie na ławkę jako bramkarz oznacza, że musisz zmienić klub, jeśli chcesz grać. Miałem 34 lata wtedy i mieliśmy przed sobą Mundial w Niemczech, gdzie walczyłem o miejsce z Kahnem. Nie było opcji, że nie gram. Zacząłem się inaczej przygotowywać mentalnie. Jak straciłem swoje miejsce, stwierdziłem: "Ok, muszę coś zmienić." Po 10 meczach, przekonałem trenera, żeby dał mi zagrać, ale kontynuowałem medytacje. Były one bardzo męczące, ale bardzo interesujące. Dlaczego o tym mówię? Wydaje mi się, że miało to ogromny wpływ na obronę rzutów karnych. Gdy wróciłem do podstawowej jedenastki, aż do końca sezonu, nie popełniłem żadnego błędu, bo zawsze się bałem, że stracę wtedy miejsce. Wiedziałem, że nawet, jeśli jest to rzut karny, po prostu muszę go obronić. Nie było innej opcji.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 wrz 2013, 13:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 13 wrz 2013, 15:26
Wygląda na to, że tak.England duo Theo Walcott and Jack Wilshere are expected to feature along with Wales midfielder Aaron Ramsey.
.MgM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 wrz 2013, 17:47
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 wrz 2013, 15:26
sickstick
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 wrz 2013, 16:19
BarcaQzYN pisze:
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 wrz 2013, 16:54
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2013, 18:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 wrz 2013, 18:42
Skręconą kostkę będzie cały miesiąc leczył?fieldy pisze:ps. Wenger mówi, że Cazorla wróci dopiero w połowie października
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 wrz 2013, 0:54
Wenger mówił, że przed przerwą międzynarodową nie zagra, a przerwa jest za 3 tygodniesickstick pisze:Skręconą kostkę będzie cały miesiąc leczył?W Naprzodzie Rydułtowy dawali mi max 2 tygodnie.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 15 wrz 2013, 7:43
To może: Mertesacker - Verma - Sagna - Monreal ?Magnum pisze: Na Marsylię bym wyszedł z Sagną na stoperze, Vermaelenem i Mertesackerem na obronie. Może i Monreal by zagrał za Gibbsa?
joedoe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 wrz 2013, 9:32
Jakieś nowe info w sprawie Cipriana było? Wiem, że to opcja mocno rezerwowa, ale może warto tego Rumuna wziąć. Jest za darmo, wielkich pieniędzy pewnie nie weźmie, no i powiedzmy na umowie do końca sezonu. Jako backup się przyda, bo Żiru wiecznie zdrowy nie będzie, nie w Arsenalu.Magnum pisze:Podobno Bendtner na jakiś boot camp pojechał żeby schudnąć mimo, że nie lubię go za bardzo, przydałoby się, żeby jednak grał, a przynajmniej był dostępny, bo teraz mamy Akpoma na pierwszego zmiennika Girouda, co nie napawa optymizmem.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio