Zaraz tworzę profil na konsoli. Jeżeli uda mi się konsole podłączyć z netem to możliwie, że w FIFE zagram z wami i kupię ją już w tym tygodniu. Maksymalnie w następnym.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 wrz 2013, 13:41
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 wrz 2013, 13:43
Ja dziś dostalem info z amazon, że moja fifa już w drodzeddemon pisze:Po 3 nie chcę nikomu zaglądać do portfela ale niech każdy mniej więcej określi kiedy mu pasuje rozpoczęcie turnieju
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 26 wrz 2013, 13:52
bartbuks pisze:moja fifa już w drodze

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 wrz 2013, 14:33
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 wrz 2013, 11:56
Dokładnie dlatego warto wybrać wcześniej - zrobiłem aktualizację składów i Tottenham stracił Bale'a i pół gwiazdkirekinho pisze:![]()
jak dla mnie to żadna zabawa grac ta sama druzyna vs ta sama drużyna
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 wrz 2013, 12:14
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 wrz 2013, 19:06
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 wrz 2013, 20:28
Jakieś postępy są? W ramach możliwości daj znać kiedy dostaniesz przesyłkę - doliczymy do tego + 5-7 dni i startujemy,bo czekamy tylko na Ciebie...Chyba,że jeszcze ktoś chce dołączyć?bartbuks pisze: Ja dziś dostalem info z amazon, że moja fifa już w drodze
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 wrz 2013, 21:16
Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty i jeżeli uda mi się rozwiązać problem to FIFE będę miał w tygodniu(kasę mam na nią więc kwestią jest pojechanie po nią). Jak bym nie poradził sobie z problemem w poniedziałek to dam znać, że wypadam z turnieju bo już zostawię jak jest i nie będę grał online.ddemon pisze:Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne
Obrazek
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 wrz 2013, 21:25
Po 1 raczej nie ryzygnuj z grania on-line nie tylko chodzi o FIFĘ lecz jest też wiele fajnych gier wartych grania tylko on-line..Mirek15 pisze:Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty i jeżeli uda mi się rozwiązać problem to FIFE będę miał w tygodniu(kasę mam na nią więc kwestią jest pojechanie po nią). Jak bym nie poradził sobie z problemem w poniedziałek to dam znać, że wypadam z turnieju bo już zostawię jak jest i nie będę grał online.ddemon pisze:Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne
Obrazek
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 wrz 2013, 21:36
Jeżeli nie rozwiąże tego problemu to będę musiał zrezygnować więc w poniedziałek dam ostateczną decyzje. Jakby nie było żadnego problemu to już jutro mógłbym ruszyć bo FIFE do sprzedania ma znajomy za 195 zł.ddemon pisze:Po 1 raczej nie ryzygnuj z grania on-line nie tylko chodzi o FIFĘ lecz jest też wiele fajnych gier wartych grania tylko on-line..
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 wrz 2013, 5:11
miałem podobnie, zrywało mi polacznie na lapku i konsoli (wifi), przyjechał spoko typek i mi ponaprawiałSprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 wrz 2013, 16:52
Jak dla mnie gameplay też jest słaby. Choć w tym przypadku duże znaczenie mam mały telewizor(21 cali full HD). Przyjemność gry jest niska. W szczególności odskakująca piłka podczas biegu co mija się z rzeczywistością bo jak oglądam mecze nie zdarza mi się często widzieć aby piłkarz nie miał kontroli nad piłką podczas biegu, a wręcz przeciwnie stara trzymać się ją przy nodze co w FIFIE jest mało realne. Powoduje to brak możliwości ogrania 3 graczy na wyższym poziomie(gram Milanem karierę na klasie światowej). Scouting w karierze też jest słabym posunięciem bo nie mamy do czynienia z FIFĄ Manager tylko zwykłą FIFĄ. Uruchomiłem na porównanie 13 i od razu czuć to przyjemność podczas grania.rekinho pisze:beznadziejn jest ta gra, w ogóle nie chce mi sie jej odpalać
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 17:26
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 wrz 2013, 17:44
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio