Nie jesteś jedyny, myślę, że nie tylko Doctore sam piję pewnie dużo osób również tylko boją się przyznaćubek pisze:dobra, staczam się, piję sam w domu. Doctore nadchodzę!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 20 paź 2013, 0:19
Nie jesteś jedyny, myślę, że nie tylko Doctore sam piję pewnie dużo osób również tylko boją się przyznaćubek pisze:dobra, staczam się, piję sam w domu. Doctore nadchodzę!
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 20 paź 2013, 0:39
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html Zimnoch vs Binkowski jak kogoś interesuje
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 paź 2013, 0:45
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 paź 2013, 3:07
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 paź 2013, 5:45
jo tyż.cru pisze:. Czasami mam wrazenie ze los chce, zebym nigdy sobie nie znalazl materialu na zone.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 20 paź 2013, 9:09
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 paź 2013, 9:09
6 weidera, czy zwykłe brzuszki? Polecam to pierwsze, z tym że nie znam nikogo, kto wytrzymałby cały cykl. Ja np już po 7 dniach doszedłem do wniosku, że brzuch nie świadczy o człowiekuHyypia pisze:To może na początek podzielę się problemem.Niedawno zacząłem pracować nad tzw kaloryferem na brzuchu, i jak wieczorem widać już nawet fajne mięśnie to rano ni [ch**].Wiecie eksperci od czego to zależy
Taką hiszpankę fajnie by wyrwać, ale materiału na żonę w niej bym nie szukał. Sam chodziłem kiedyś z półsyryjką. One mają inne nastawienie do świata, inne priorytety. Żona tylko z Polski.cru pisze:[k****] mac, podbilem do zajebistej dziewczyny, 9.5/10, okazalo sie ze hiszpanka, z 2 kolezankami. I oczywiscie kur-wa zeby nie bylo za pieknie, to dziewczyna NIC, zero po angielsku - kolezanka tlumaczy ze jest przeciw globalizacji i dlatego nie uczyla sie nigdy angielskiego. Czasami mam wrazenie ze los chce, zebym nigdy sobie nie znalazl materialu na zone.
No one knows what its like...To be the Batman...
no one knows what is like,to be the trashman...
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 20 paź 2013, 10:02
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 20 paź 2013, 10:03
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 20 paź 2013, 10:51
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2013, 11:10
No jak będziesz szukał tylko wśród takich co najmniej 9/10 pod względem wizualnym, to będzie ci ciężko. Dużo takich nie ma.cru pisze:Czasami mam wrazenie ze los chce, zebym nigdy sobie nie znalazl materialu na zone.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 paź 2013, 11:37
No cos w tym jest co piszesz, ze bardziej jako chwilowe trofeum - podczas tych 10min rozmowy jej kolezanka zaczela gadke w stylu 'ale wiesz, moja kolezanka preferuje facetow o wysokim dochodzie, czy Ty takim jestes?' czy tez 'ona lubi poezje, teatr, ksiazki jakies tam, mam nadzieje ze Ty rowniez'. Gdyby nie to ze sliczna to bym spierdalal stamtad instant.sickstick pisze:cru napisał(a):
[k****] mac, podbilem do zajebistej dziewczyny, 9.5/10, okazalo sie ze hiszpanka, z 2 kolezankami. I oczywiscie kur-wa zeby nie bylo za pieknie, to dziewczyna NIC, zero po angielsku - kolezanka tlumaczy ze jest przeciw globalizacji i dlatego nie uczyla sie nigdy angielskiego. Czasami mam wrazenie ze los chce, zebym nigdy sobie nie znalazl materialu na zone.
Taką hiszpankę fajnie by wyrwać, ale materiału na żonę w niej bym nie szukał. Sam chodziłem kiedyś z półsyryjką. One mają inne nastawienie do świata, inne priorytety. Żona tylko z Polski.
Swoją drogą - skoro jest przeciw globalizacji, to co robiła w Polsce? Niech spada na swój półwysep.
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 20 paź 2013, 12:05
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 paź 2013, 12:13
Siema MaciekMarco Van Basten pisze:Witam koledzy
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2013, 12:14
No cóż, najładniejsze zwykle mają to do siebie, że wiedzą o tym, że są najładniejsze, więc często mają w związku z tym swoje specyficzne oczekiwania bez względu na zasoby własnego umysłu, a adoratorów im nie brakuje.cru pisze:No cos w tym jest co piszesz, ze bardziej jako chwilowe trofeum - podczas tych 10min rozmowy jej kolezanka zaczela gadke w stylu 'ale wiesz, moja kolezanka preferuje facetow o wysokim dochodzie, czy Ty takim jestes?' czy tez 'ona lubi poezje, teatr, ksiazki jakies tam, mam nadzieje ze Ty rowniez'. Gdyby nie to ze sliczna to bym spierdalal stamtad instant.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio