Manchester United (zbiorczy) - Strona 65

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 16:32

Co prawda nie wiadomo co jest na rzeczy. Nawet piszą gdzieś że MU już jakieś składało oferty na Rino :shock: ale on jest rossonero ... dla kibiców jest nie tylko walczakiem i rzeźnikiem :wink: ale i "kolegą ". Derby wygrane dla niego są jak wojna na + i to tylko dla kibiców :D

Jak przeczytałem po raz pierwszy tą spekulacje to graliśmy razem w LM. Wtedy to wyglądało jak plota przez meczem by było kolorowo. Teraz temat wraca ale nie wierze za bardzo. Rino grał na wyspach w Rangersach i był by jak "ryba w wodzie" w Primership bo nabrał doświatczenia. Ale serie A też jest dla niego pisana. :wink:

Pozdro.

P.S. Nie wiesz czy Manchester jedzie na przed sezonowe turnee do Stanów :?: Jak rok temu :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 16:36

Ja tam nie chce Gattuso w MU. Nie jest już najmłodszy, przeciętny gracz ktory nie umie zkonstruowac akcji.Alex chce na miejsce Roya znaleśc dokladnie takiego samego zawodnika co jest nie możliwe. Trzeba szukac zawodnika który może przydac sie i w obronie i w ataku bo Keano nie był takim zawodnikiem, typowy walczak i tyle.Essien jest zawodnikiem ktorego bym chciał!!! Ale chcieć to sobie moge

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 cze 2005, 17:48

*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S. Nie wiesz czy Manchester jedzie na przed sezonowe turnee do Stanów :?: Jak rok temu :?:
Szczerze mowiąc to niewiem ale wydaje mi sie że nie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 cze 2005, 17:02

Brawo Manu!!!Dokonaliście świetnego zakupu, przeciez bardzo dobrze postąpiliście zatrudniając Park Ji-Sunga.Szkoda, że Chelsea nie kupiła tego zawodnika, mam nadzieję, ze wypali Joaquin, którym też swego czasu interesował się Manchester.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 cze 2005, 15:34

Dzisiaj w meczu Szwajcaria- Nigeria obczaje Obi Mikela i zobacze czy warto sie o niego tak bić, bo jak się okaże przeciętnym kopaczem to niech spada do chelsea!!!! W afryce nie brakuje uzdolnionej młodzieży tylko działacze MU musza poszukać , osobisicie uważam że ten kontynent jest druga kopalnia talentów po Ameryce Łaciniskiej!!!!!! Zobacze jeszcze jak zaprezentuje się Issac Promise dwa miesiące temu MU chcieli go kupić i wypożyczyć do Sportingu Lizbona podobno tez jest bardzo utalentowany!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 18 cze 2005, 19:39

Chcial was zapytac co sądzicie o tym calym Obi Mikelu i o tym zamieszaniu. Niepytam kibiców MU i Chelsea bo czytam komentarze na stronkach i wiem co oni myslą tylko pytam neutralnych :P kibiców. Moim zdaniem to jest paranoja.... :?

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 23 cze 2005, 15:53

Michal_United pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:P.S. Nie wiesz czy Manchester jedzie na przed sezonowe turnee do Stanów :?: Jak rok temu :?:
Szczerze mowiąc to niewiem ale wydaje mi sie że nie.
Manchester w tym roku jedzie na turnee do Japonii

Awatar użytkownika
Thevil
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 23 cze 2005, 16:01

Rossi pisze:Dzisiaj w meczu Szwajcaria- Nigeria obczaje Obi Mikela i zobacze czy warto sie o niego tak bić, bo jak się okaże przeciętnym kopaczem to niech spada do chelsea!!!! W afryce nie brakuje uzdolnionej młodzieży tylko działacze MU musza poszukać , osobisicie uważam że ten kontynent jest druga kopalnia talentów po Ameryce Łaciniskiej!!!!!! Zobacze jeszcze jak zaprezentuje się Issac Promise dwa miesiące temu MU chcieli go kupić i wypożyczyć do Sportingu Lizbona podobno tez jest bardzo utalentowany!
Sory, ale ty chyba masz chora glowe, nie wiem, jak mozna pisac takie glupoty, ten pilkarz pokazal co dla niego znaczy ManU, potraktowal ten klub jak gowno, a Ty jeszcze chcialbys, zeby on biegal w koszulce MU w przyszlych latach, nie rozumiem Cie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 cze 2005, 12:56

Kataloński "Sport" pisze w dzisiejszym numerze o rzekomym przejściu Cristiano Ronaldo do Barcelony. Ugólnie nie wiem czemu służy ta wiadomość bo ja w to nie wieże , ale podali tak chyba żeby im się nakład zwiększył.
Nawet jak by Barca chciało oddać Ronaldinho za Ronaldo to MU by na tym dużo stracił :D

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 27 cze 2005, 13:55

Wg mnie wiecej warty jest Roni chociaz on pewnie na wyspach by sie nie sprawdził. A po drugie to z Barcy go za zadnie pieniadze nie puszcza

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 27 cze 2005, 14:19

Ale sie temat kręci szkoda gadac :roll: Ronaldo w Barcie :?: boja :P . Nam potrzeba wzmocnień a nie osłabień, jesli by tu chodziło jeszcze o napastnika to bym zrozumiał ale to pomoz w tym sezonie najbardziej kulała. Jakby nie Cris to bysmy z Lechem w Intertoto grali :wink:

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 27 cze 2005, 14:46

Masz coś do Lecha??

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 27 cze 2005, 14:54

hehe ja do Lecha nic nie mam równie dobrze mogłem napisac Pogoń Szczecin, tylko innych drużyn które grają w Intertoto nieznam

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 27 cze 2005, 16:30

Bez przesady C. Ronaldo nie zapewnił Man U LM. :twisted: Jest świetny ale bez przesady...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 cze 2005, 17:53

Mi też się zdaje że Ronaldo zostanie u nas i w tym sezonie udowodni kto jest najlepszym skrzydłowym świata. Wkońcu przed sezonem bedzie mial normalne wakacje nie tak ja w tamtym roku. Nabierze siły i w sezonie powinien wymiatać juz nie bedzie porównani do Arjena Robbena bedzie tylko Ronaldo :D :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”