Re: FMy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: FMy

Post autor: Slim91 » 08 lis 2013, 22:08

Ja odpadłem z LM w 90 minucie. Przypadek :?: Znając tą grę bez większych uaktualnień to nie sądzę.

Moja kariera Milan się już skończyła. Jednak ten klub to na razie zbyt wysokie progi na moje umiejętności więc na obecną chwilę zacznę Dortmundem którym z reguły gram przynajmniej 2 sezony. Nie wiem co w Milanie było nie tak. Pewnie taktyka oraz polecenia taktyczne których jest coraz więcej w nowszych FMach. Grałem 4-2-3-1. Odpaliłem Muntariego, Nocerino, Emanuelsona oraz Balo. Za nich wziąłem Coentrao, Jese, Honde, Beneteke oraz Papadopoulosa. Może w grze są jeszcze jakieś bugi bo np. obrona grała mi fatalnie. Abate noty po 6.1, a inni wcale nie lepszy. Dziwna sytuacja. Co inny mecz to to samo. Napastnik Benteke też kończył mecze z 6.3 itd. Montolivo na pierwszy rzut oka jest równie słaby co w poprzednich FMach. W tamtym FMie ciągnął mnie Faraon w tym nie przebił noty 6.4. Nie wiem o co kaman. Zobaczę jak BVB będzie szło. Skład gotowy tylko rezerwowych nie ma. Nawet Lewy chce kontrakt podpisać :shock: Tzn. chce, ale oczekuje zbyt wiele i nie mogę tyle mu dać. Jak tu nie pójdzie to czekam na nową łatkę gry która z pewnością nie długo powinna wyjść, a Dortmundem obadam pewnych piłkarzy.

Wiadomo jakie bugi ma ta gra :?:

Ci co grywali już w to trochę mogą podzielić się wskazówkami :) W tym nowym FMie to nawet nie wiem gdzie pressing drużynowy ustawić. :mrgreen:

Wróć do „Hyde Park”