Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 2795

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:56

Rekon przynajmniej na was nie napierdala, kiedy nie macie prawa głosu.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 21:57

ubek pisze:Rekon przynajmniej na was nie napierdala, kiedy nie macie prawa głosu.
Za to chętnie spamuje profil światapilki na facebooku :wink:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:58

O Kubicy byśmy lepiej tu pogadali :)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:02

ubek pisze:nie chcę, ponieważ pod tym nickiem mam cichą nadzieję na akceptację przez czarnego samaela
Zmieniaj,bo ten ubek tak jakoś ciotowato wygląda,sbQ brzmiał dużo lepiej :wink:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 22:06

tym bardziej, zdania nie zmieniam :mrgreen:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:09

O czymś nie wiemy?

Nie wstydź się,nam możesz się przyznać :lol:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 22:11

Zamawiał ktoś z Was kiedyś buty Adidasa samemu zaprojektowane, z własnym napisem ? Pytam o buty do chodzenia, a nie korki.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 22:13

ryba_82 pisze:Te 2WP dla Arwina to lekkie przegięcie jak dla mnie,tym bardziej,że rekinho na zjeba jak najbardziej może niektórym wyglądać :)
Przegięciem jest to, że na prawo i lewo rzucacie kurwami, zjebami, szmatami, ścierwami, psami i innymi nieszczególnie miłymi określeniami w stosunku do użytkowników bądź nie użytkowników. Przegięciem jest to, że nie potraficie docenić danej fory z bluzgami (kiedyś karane było KAŻDE bluzganie), a niektórzy nie potrafią wyhamować, śmiejąc się w monitor z ostrzeżeń, bo przecież zanim się nazbiera do 10 (pewnie, mogłem Arwinowi dać 1 wp, wtedy on mógłby jeszcze 9 razy nazwać np Ciebie lub mnie zjebem :ok: czy forum byłoby dzięki temu lepsze? EDIT: o właśnie, już ciska chwastami), to można jeszcze komuś dojebać od zjebów czy szmat, a uspokajacie się dopiero przy ósmym. W ostateczności zawsze można jeszcze zarzucić cenzurę albo nabluzgać na oficjalnej str fb (skądinąd bardzo fair w stosunku do użytkowników, którzy tworzą stronę i uzbierali z własnej kieszeni kilka tys złotych, żeby ten serwis stworzyć). Wypada troche odwrócić tę tendencję, bo co się ostatnio dzieje na forum, to jest właśnie przegięcie. Tylko od wczoraj pierwsze z brzegu:
raf2 pisze:nie wiem czy było, ale kurwy zamknęły chłopaka na 3miesięcy za nazwanie "policjanta" psem...
rekinho pisze:przy zatrzymaniach psy/kurwy używają gorszych określen.
rekinho pisze:kraśko zwykły śmieć, człowiek pokroju samaela
masacra pisze:A teraz powaznie: [k****] jak Orwell... na oczach zmieniaja szyldy wrogów i sojuszników a ciemny lud stoi i klaszcze.... [k****] Orwell.
za mało kurew, chłopaki :ok:

Ogarnijcie się niektórzy, czy Wy siebie czytacie? Skąd tyle jadu, agresji? Idzcie pobiegać, postukać w worek albo na siłkę jakąś, wyładujcie sie, nie róbcie z forum rynsztoka. Szanujcie siebie, szanujcie czyjąś pracę, szanujcie ludzi, którzy inwestują pieniądze, emocje i czas, żeby stworzyć to, gdzie teraz jesteśmy. Niektórzy totalnie nie znają umiaru w bluzgach i wyzwiskach, a z dnia na dzień wygląda to coraz gorzej. Nie chcę prowadzić żadnych krucjat, kłócić się z kimś czy obrażać ale czy naprawde chcecie, żeby tak właśnie wyglądało forum?

Co do jawności uzasadnienia bana, nie widzę takiej potrzeby osobiście. Po 1.nie widze sensu komentowania tego na forum publicznym, bo niemal zawsze kończy się to mega dojrzałą i poważną dyskusją, jak pare stron wstecz:
- o cenzura, odbanować Rekona!
- dobrze temu zjebowi
jaki jest sens takiej dyskusji? Po 2. nie każdy sobie życzy, by na forum publicznym informować za co dostał ostrzeżenie czy bana. Każdy zainteresowany otrzymuje uzasadnienie i jeśli ma taka ochotę, może sie nim podzielić z innymi. Ja przynajmniej nie mam nic do ukrycia ;) Po prostu z mojej strony nie w porządku byłoby komentowanie czyjegoś bana bez jego wiedzy, zgody i możliwości wypowiedzi. To moje subiektywne zdanie ;)
Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. Rybo, większość tekstu może wyglądać, jakby była kierowana do Ciebie ale tak nie jest, tak sie po prostu napisało, nic do Ciebie nie mam osobistego, podobnie do Arwina.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 22:17

niektórym władza uderza do głowy... kiedyś tez karane było pisanie nazw klubów z małej litery... czy to było dobre?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 22:26

To mi władza uderzyła :D ależ kręci mnie moderowanie na forum i banowanie miłych, kulturalnych chłopaków, od panienek się opędzić nie mogę, szanują mnie na osiedlu... :-) trafiłeś w sedno.

Jednym było dobre, innym nie. Niektórych oburzało, inni uważają to za brak szacunku wobec klubu i przyklaskiwali. Taka kolej rzeczy, nie zadowolisz wszystkich ale ogólnie jakieś standardy powinny byc zachowane. Jeśli porównujesz pisanie klubu z małej litery do wyzywania od kurew i zjebów, to gratuluję. Nie zrozumiałeś tego, co chciałem przekazać.
masacra pisze:Patrzcie bez przekleństw sie udało hehe
o widzisz, jednak nie boli.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 22:31

Wydaje mnie się, że zrozumiałem ale może masz racje. Wyzywania od kurew i zjebów to sprawa oczywista. Napisze więcej, wszystkie wycieczki osobiste to sprawa oczywoista. Ale jak tkoś przeklnie aby wzmocnic siłę wypowiedzi to nie widzę związku.
A odezwłem sie bo podałes mnie w przykładzie, a nie chce swiecic przed dziecmi jako zły przykład.
Bez spiny
Pozdro.

:beer: //maestro

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 lis 2013, 22:41

Można powiedzieć że Obama to rasista czy nie? :mrgreen:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:43

maestro pisze:Rybo, większość tekstu może wyglądać, jakby była kierowana do Ciebie ale tak nie jest, tak sie po prostu napisało, nic do Ciebie nie mam osobistego, podobnie do Arwina.
Wypada się tylko uśmiechnąć.
maestro pisze:Przegięciem jest to, że na prawo i lewo rzucacie kurwami, zjebami, szmatami, ścierwami, psami i innymi nieszczególnie miłymi określeniami w stosunku do użytkowników bądź nie użytkowników.
Pisząc te słowa pod moim cytatem jasno i wyraźnie dajesz do zrozumienia iż rzeczywiście wyzwiskami w stosunku do innych użytkowników forum operuję dość często.Skoro tak to czemu jeszcze WP/bana nie wyłapałem?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2013, 23:00

:angry2:

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 23:03

fieldy pisze::angry2:
Arwin nikogo zjebem nie nazwał tak mu się tylko napisało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”