Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 gru 2013, 22:27
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 gru 2013, 22:35
Jakby do tego finału doszli to pewnie nie byliby tacy słabiLeague pisze:Wtedy Ajax nie wyszedłby ze swojej połowy, 7:0 w pierwszej połowie ;D
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 10 gru 2013, 2:05
taka Steaua potrafiła kiedyś wygrać Puchar Mistrzów. Te małe klubiki tworzą nam historię, o której długo pamiętamy. Wyjątkową historię. Ja np., jako zwykły robol, który myślami prawie ciągle jest w pracy, nie jestem w stanie sobie przypomnieć jakie zespoły tryumfowały w ciągu choćby ostatnich dwóch lat w LM - po prostu nie zapada mi to w pamięć, ponieważ ciągle dzieje się to samo, te same zespoły, ci sami trenerzy, ci sami zawodnicy - czasami tylko w innych barwach. I choćbym prześledził cały sezon, oglądał wszystko jak leci, to i tak bym teraz sobie nie przypomniał. Ale już takie Monaco. Takie Deportivo Alaves. Taki APOEL, który po konfrontacji z WIsłą piął się w górę w swojej grze (tak piotrek, ja też byłem wtedy po waszej stronie). I wiele, wiele innych.... jak najbardziej pamiętam. I co z tego, że często jest to całkowicie inny poziom. I taka Wisła dostanie od tej Barcelony piątkę, siódemkę czy tam ósemkę. NIe ważne. Liczą się momenty, które później miło jest wspominać - kopaczy, którzy dali z siebie wszystko, co tylko mogli dać, ale po prostu byli za słabi, aby wbić choć jedną bramkę. NIe ważne. Starali się, nie wygrali, ale byli i próbowali. Nie zawsze trzeba wygrywać, by zostać mistrzem.EnJoy pisze:Ja nigdy nie kibicuje polskiej drużynie w walce o LM bo to byłby dopiero poziom, mimo, że takie Steauy kaleczą to i tak jest to co najmniej półka wyżej niż Legia, Lech, Wisła.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 gru 2013, 9:00
A ja wolę taką historę, jak finał z ubiegłego sezonu. Mecz dwóch świetnych drużyn, które zostawiły w polu możnych europejskiej piłki, mecz stojący praktycznie cały czas na wysokim poziomie, emocjonujący od pierwszych do ostatnich minut, z decydującą bramką w przedostatniej minucie autorstwa człowieka, którego wszyscy (włącznie z kibicami własnej drużyny !) już skreślili jako specjalistę od wtop i porażek, jako egoistę potrafiącego tylko marnować okazje. To jest dopiero historia i takie mecze zapadają w pamięćubek pisze: Te małe klubiki tworzą nam historię, o której długo pamiętamy.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 20:30
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 gru 2013, 20:40
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 10 gru 2013, 20:40
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 20:41
Jak przegra w nim z Bayernem to masz 100% poparcia.Magnum pisze:Jak nie chcecie monotonii to możecie kibicować Arsenalowi żeby do finału doszedł - wtedy w finale będzie ktoś kto wystąpi tam zaledwie drugi raz w historii rozgrywek
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 gru 2013, 21:15
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 gru 2013, 21:19
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 21:20
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 gru 2013, 21:21
Sammyy
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 21:25
Ebi