Re: Mistrz Wloch

Awatar użytkownika
El Intero
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Mistrz Wloch

Post autor: El Intero » 29 cze 2005, 21:04

El Intero pisze:2. Jeszcze ujrzysz Inter w finale :D a po drugie skoro Inter mial tyle remisow i nabijacie sie z tego, a mimo wszystko stracil TYLKO 7 pkt do milanu to strach pomyslec co by bylo gdyby juz od poczatku sezonu im szlo :P
Jak nie zobacze ich w finale LM przez nastepne 20 lat to nie zrobi mi to zadnej roznicy :lol: A takie gadanie ze strach pomyslec co by bylo gdyby wam szlo jest malo powazne.Strach pomyslec co by bylo gdyby Atalancie super szlo.Moze by mistrza nawet zdobyla.No ale bylo jak bylo i co da gdybanie?Starasz sie upiekszac Inter na sile a upiekszyles Milan wytluszczajac ze TYLKO 7 punktow do nas straciliscie.Jakby to byl jakis sukces.Traktujesz Milan jako jakis wykladnik?Dziekuje bardzo w imieniu klubu :lol:

Zle mnie zrozumiales. Chodzi mi o to ze nabijacie sie z Interu, ze mieli tyle remisow, a ten wlasnie Inter, ktory praktycznie zawalil pierwsza czesc sezonu i stracil mnostwo pkt. mial tylko 7 pkt straty do silnego milanu...wiec moze milan wcale nie byl taki silny 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”