Re: Poznajmy się lepiej

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Re: Poznajmy się lepiej

Post autor: Bassu » 14 gru 2013, 9:55

1.Imię : Michał
2.Wiek: 23
3. Wymiary ( waga/wzrost) : 90/187
4.Zajęcie ( praca/student/uczeń): licencjat z dziennikarstwa i komunikacji społecznej we Wrocławiu/ obecnie sprzedawca w salonie play+ robię szkolenia barmańskie jak coś się nawinie)
5.Komu kibicujesz: Manchester Untied
6.Stosunek do polityki: prawa strona, ale ciężko przypisać sobie jakąś konkretną polską partię.
7,Stosunek do religii: wierzący/ średniopraktykujacy / mocno szukający
8.Ulubiony gatunek muzy/wykonawca: różne odmiany metalu (głównie jednak Metallica, Iron Maiden, Coma, Offspring, Korn, Machin Head itp plus zajawki skandynawskimi formami) i dzięki kumplowi lekka zajawka dobrym hh (szczególnie na siłce fajnie się ćwiczy)
9.Ulubiony gatunek filmowy/aktor(ka):Fantastyka + wszystko z Al pacino
10.Ulubiona potrawa: Naleśniki ze szpinakiem, pierś z kurczaka w różnych wersjach, kuchnia włoska i grzechy popełnianie sporadycznie w KFC oraz Burger Kingu
11.Sposób spędzania wolnego czasu: gram na gitarze, siłownia, piłka nożna, oglądanie filmów no i oczywiście dzielenie chwil z ukochaną:P
12.Ulubiony napój: dobra czarna kawa (najlepiej Doppio robione z kawy Illy, ahh :rydzyk: ), woda mineralna, od święta jakaś cola ale staram się unikać, z alko dałem sobie póki co spokój bo trochę przeginałem i wóda na mnie źle działa (aczkolwiek mam duże doświadczenie w pracy jako barman i uwielbiam robić koktajle, więc dobrym daiquiri nie pogardzę)
Ostatnio zmieniony 14 gru 2013, 10:26 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”