Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Buzka
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Buzka » 11 sty 2014, 19:12

To, że akurat kibic Realu dziś kibicuje Atletico to rozumiem, sam bym pewnie tak zrobił. Ale bycie kibicem Realu i lubienie Atletico, to dla mnie coś abstrakcyjnego. Nie wyobrażam sobie, abym mógł lubić Espanyolowi (chyba że jutro), tak samo jak nie wyobrażam sobie, aby np. kibic Arsenalu lubił Suprs czy Chelsea.

PS Będąc przy Ultra Sur, nie chciałbym być w skórze kibica Realu stwierdzającego, że lubi AM, albo jest mu obojętne.
Barcelona natomiast potrafiła nawet z piłkarza, którego bardzo lubiłem i ceniłem, z twardego, walecznego mężczyzny, jakim był Javier Mascherano, zrobić pajaca. Wystarczyło trochę treningów z Guardiolą i Mascherano z jednego z najlepszych i najpoważniejszych piłkarzy na swojej pozycji stał się boiskowym pajacem. Trudno taki klub lubić.
No zobacz, zły Pep. Dobrze, że już od nas odszedł, bo niszczył całe święto piłkarskie, jakim są mecze Barca-Real.

PS Czepianie się Pepa przez kibiów Realu sprawia mi ogromna przyjemność :D Nikt Was tak nie gwałcił jak on. Dawaj jeszcze coś o Guardioli :D Może coś o palcu, który wsadzil w oko Karance?

Wróć do „Hiszpania”