miał iść do Juventusucloner pisze:Paweł Stolarski, talent z Wisły, ma przejść do Lipska latem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 sty 2014, 18:18
miał iść do Juventusucloner pisze:Paweł Stolarski, talent z Wisły, ma przejść do Lipska latem.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sty 2014, 20:00
cloner pisze:Paweł Stolarski, talent z Wisły, ma przejść do Lipska latem.
Plotka. Nieprawda.
O awans to oni już kilka lat walczą, zawsze spina, a potem płacz.cloner pisze:Idą na awans do 2 ligi, Red Bull ma kasę, więc perspektywa bundesligi ma 2-3 lata jest.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sty 2014, 23:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sty 2014, 0:21
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 sty 2014, 0:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sty 2014, 0:35
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 sty 2014, 8:19
Nie znam zawodnikow grajacych w Tuluzie wiec nie ocenie realnych szans Furmana w walce o pierwszy sklad. Jednakze logicznie myslac Tuluzie dosc mocno zalezalo na Furmanie i naciskala na transfer juz teraz. Ponadto 3 banki za zawodnika to chyba dla takiej Tuluzy nie jest mala suma. Mam nadzieje ze jego zagraniczna przygoda bedzie przebiegala zupelnie inaczej niz w przypadku Wolskiego.emdżej pisze:Ciekawi mnie ile Furman będzie grał w tej Tuluzie. Francuzi mają w kadrze pięciu regularnie grających środkowych pomocników i jeszcze szóstego, który grał w 40% meczów ligowych.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 sty 2014, 11:14
Dobry gość. Grając w Wodzisławiu jeździł po mieście z blachami ROCKY 07cloner pisze:A w Bytomiu wielkie nazwisko, oczywiście jak na możliwości klubu, otóż nowym zawodnikiem zostanie Piotr Rocki
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 14 sty 2014, 18:07
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2014, 10:32
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 sty 2014, 17:27
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 sty 2014, 17:34
Skąd te informacje? Bo ja czytałem, że Korona nic nie wie o tym transferzecloner pisze:Marko Perisić zawodnikiem Korony Kielce
- Do Polski może trafi, ale na pewno nie do Korony. Nie interesujemy się takim piłkarzem, interesują nas inni – mówi serwisowi echodnia.eu Andrzej Kobylański, dyrektor sportowy kieleckiego klubu
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2014, 18:45
Z bośniackiego internetu.Tomusmc pisze:Skąd te informacje? Bo ja czytałem, że Korona nic nie wie o tym transferze
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sty 2014, 20:00
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 21 sty 2014, 21:28
lukas_k
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio