Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 lut 2014, 11:17
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 lut 2014, 11:51
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 08 lut 2014, 11:52
póki co wszystko bo za wiele się nie pokrywa transmisjifutbolowa pisze:A chociaż wszystko TVP pokazuje, czy tylko wybiera te dyscypliny, w których występują Polacy?
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lut 2014, 12:13
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 lut 2014, 12:17
Oby w ogóle udało się z tym jednym. Na razie wcale nie wygląda to optymistycznie.Ebi pisze:Kowalczykowa? Jeden medal i będzie fajno, za dużo od niej nie wymagam. I tak nawygrywała sporo w tym upragnione zimowe złoto.
Alleluja. Jak hokeja nie pokażą, będzie załamka.raf2 pisze:póki co wszystko bo za wiele się nie pokrywa transmisji
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lut 2014, 12:18
W internecie jest wszystko, więc bez paniki.futbolowa pisze:Jak hokeja nie pokażą, będzie załamka.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lut 2014, 12:18
Ja tam w niego nie wierzę, na tych igrzyskach nic wielkiego nie pokaże. Będę zdziwiony jak indywidualnie zdobędzie jakikolwiek medal. Prevc bedzie największym zagrożeniem dla Kamila.Morrow pisze:Schlierenzauer może być dominatorem bo widać, że skacze nieźle i sezon ustawił pod IO ale liczę
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 lut 2014, 12:24
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2014, 12:26
morrow wszyscy koksuja... Za czasow Amstronga tez tak bylo, ten kto nie koksowal to nie byl znany i koniec. I wlasnie dla mnie troche chore te grzebanie w przeslzosci, albo kogos lapia na biezaco zaraz po biegu a nie potem odsylanie medali wg mnie. Bo reszta tez czysta pewnie nie byla ... a danie medalu po latach to i tak zadna radosc z zdobycia... a po drugie komu mieli dac... 10 na mecie? tak jak zwyciestwa po amstrongu... no contestMorrow pisze:Jestem tylko ciekawy na ile Skandynawki koksują i czy za powiedzmy 5-6 lat nie będzie draki jak ze Smigun. W kuluarach mówi się, że astma to tylko pierwszorzędna przykrywka do przetoczeń krwi. Ciekawy jestem czy po latach wyjdą brudy jak z Armstrongiem czy jednak mamy do czynienia z fenomenem.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 lut 2014, 13:31
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2014, 13:35
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lut 2014, 13:50
Wiem, że wszyscy jakoś się wspomagają i wiadomo, że medal po latach i z odzysku nie smakuje tak jak wygrany normalnie ale mimo wszystko ja nie uważam żeby wyciąganie tego było czymś głupim. Dajmy na to ktoś bierze koks, który teraz jest nie do złapania a po 2-3 latach wchodzą nowe metody i wychodzi na to, że złoty medalista był jednym wielkim wspomagaczem. Wiadomo, że sport jest brudny ale IMO trzeba zrobić wszystko żeby próbować go oczyścić nawet jeśli jest to walka jałowa i dopiero po latach wychodzą takie kwiatki jak ze Smigun.czeher pisze:Kowalczyk bardzo dobry i madry wywiad, na medal nie miala szans. W studiu i komentatorzy pierdolenie..morrow wszyscy koksuja... Za czasow Amstronga tez tak bylo, ten kto nie koksowal to nie byl znany i koniec. I wlasnie dla mnie troche chore te grzebanie w przeslzosci, albo kogos lapia na biezaco zaraz po biegu a nie potem odsylanie medali wg mnie. Bo reszta tez czysta pewnie nie byla ... a danie medalu po latach to i tak zadna radosc z zdobycia... a po drugie komu mieli dac... 10 na mecie? tak jak zwyciestwa po amstrongu... no contestMorrow pisze:Jestem tylko ciekawy na ile Skandynawki koksują i czy za powiedzmy 5-6 lat nie będzie draki jak ze Smigun. W kuluarach mówi się, że astma to tylko pierwszorzędna przykrywka do przetoczeń krwi. Ciekawy jestem czy po latach wyjdą brudy jak z Armstrongiem czy jednak mamy do czynienia z fenomenem.
A wycofanie z TdS to byla tylko i wylacznie ich decyzja, dziwnie pokazanie pazurkow. Warunki byly jakie byly. Poza tym Bjoergen chyba tez nie planowala przed startem wycofania sie wiec... w tym zwgedzie tez improwizowala. Kalla nie brala udzialu. Saarinen forma.
Na zloto Kowalczyk nie ma szans, Bjoegen napala sie na medal w 10 by pokonac Kowalczyk. Johaug podrazniona, chociaz ja widze czarnego konia do srebra w osobie kalli, niesamowity postep. Bjorgen - Kalla = Kowalczyk
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2014, 14:01
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lut 2014, 14:55
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 lut 2014, 15:23
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio