Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 15:36

Ty się Cloner zbijasz z Hutha nie???? Bo ja tak naprawde myslisz to chyba oglądalismi inny turniej i innego Hutha :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2005, 15:39

Rossi pisze:Ty się Cloner zbijasz z Hutha nie???? Bo ja tak naprawde myslisz to chyba oglądalismi inny turniej i innego Hutha :D
nie nabijam sie,

jakie mecze widziales z udzialem Hutha w P.K. :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 lip 2005, 15:46

cloner pisze:
Rossi pisze:Ty się Cloner zbijasz z Hutha nie???? Bo ja tak naprawde myslisz to chyba oglądalismi inny turniej i innego Hutha :D
nie nabijam sie,

No z Arg,Tun,Aus,Bra,Mex czyli wszytkie i to jest drewno jakich mało. Niemcy chyba nigdy nie mialy tak slabego środkowego obrońcy. On jedynie glową dobrze gra! A pomiedzy nogami powinna wyrosnąć mu błona bo te sita które mu zakładają są żałosne

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lip 2005, 15:50

Rossi pisze:
cloner pisze:
nie nabijam sie,

No z Arg,Tun,Aus,Bra,Mex czyli wszytkie i to jest drewno jakich mało. Niemcy chyba nigdy nie mialy tak slabego środkowego obrońcy. On jedynie glową dobrze gra! A pomiedzy nogami powinna wyrosnąć mu błona bo te sita które mu zakładają są żałosne
hmm, w sumie po czesci masz racje - glowa gra bardzo dobrze, i dzieki temu bedzie w lidze angielskiej dobry :) tam czesto sie wrzuca pilki :)

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 03 lip 2005, 17:33

Moim zdaniem najwieksze szanse ma Chealsea, ale Arsenal z Manu oczywiście nie zapominując o LIVERPOOLU powinien powalczyć . Zagadką jest jedno : jakie miejsce zajmie Everthon :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 03 lip 2005, 20:29

Watpie czy Liverpool powalczy do konca o tytul mysle ze odpadnie z tej walki wczesniej. Benitez stworzyl w Anglii "hiszpanska" druzyne i nie tylko pod wzgledem kadrowym ale takze stylu gry ktory preferuja. Mysle ze L'pool zejmie miejsce gwarantujace LM (lub eliminacje LM) nic poza tym. Chociaz chcialbym sie mylic bo lubie ta druzyne :P :P

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:04

Ja jako wierny kibic MU, wierze w Czerwone Diably. Alex Ferguson po malu odmladza zespol i inni zawodnicy beda stanowic jego sile. Wierze w talent i welkie umiejetnosci Fergusona.

Strzezcie sie !!! Nadchodzacy rok, bedzie rokiem MAnchesteru United :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Don Vito

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Vito » 04 lip 2005, 10:12

bez wątpienia teraz Chelsea :]

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 04 lip 2005, 15:28

Ja tam myślę, że prawa tytułu roztrzygnie się jak zwylke pomiędzy Manchesterem United, Chelsea i Arsenalem. Możliwe, że do rywalizacji dołączy Liverpool.
Ja chciałbym, aby mistrza zdobył Manchester, ale sprawa tytułu jest ciągle otwarta. Nie wiadomo jak klub ten zmieni przyjście Glazera. Wreszcie jest solidny bramkarz, więc może być tylko lepiej.

VIALLI
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VIALLI » 04 lip 2005, 21:25

oczywiście mistrzem będzie CHELSEA :!:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 lip 2005, 21:46

Wydaje mi się ze Chelsea ale ManU, Arsenal, Liverpool nie odpuszczą.Szczególnie ten ostatni klub po wygranie Ligi Mistrzów bedzi chciał wygrać i udowodnić swoje aspiracje.
Newcastle może być czarnym koniem wydaje mi się ze z takim składem mogą zamieszać w czołówce .

Awatar użytkownika
>ARTES<
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: >ARTES< » 04 lip 2005, 21:46

Zdecydowanie faforytem jest Manchester United!! Ma młody skład pomieszany z doswiadczniem. Dołaczyli Saar i Park szczegolnie ten pierwszy przyda sie MU po w poprzednim sezonie z pozycja bramkarza niebylo najlepiej... chociarzby w lidzemistrzow z milanem gdzie durze blendy popelnil roy caroll, howard takze popełniał duze błedy, zdarzylo sie napewno kilka duzych kiksow. W tym sezonie pierwszoplanowymi role w MU powinni pełnic dwaj mlodzi Ronaldo i ronney. Chociarz richardson ma ostatnio forme (charytatywny mecz) no i ruud po kontuzji ma cos do udowodnienia.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 05 lip 2005, 21:34

zdecydowanie chelska ma najmocniejszy sklad ale chcialbym zeby byl to liverpool, the reds moga zdobyc mistrzostwo pod warunkiem ze nie bedzie tam tylu hiszpanow
pzdr

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 06 lip 2005, 14:30

Oczywiście że premierschip wygra w tym roku ManUtd, ponieważ ma młody skład który chce wiele osiągnąć i do tego Ferguson chce odzyskać swój prestiż na wyspach bo przez ostatnie sezony nie wiodło mu się w lidze i w pucharach... Moim zdaniem będzie to rok ManUtd i wszystkich młodych zawodników grających w tym klubie!!! :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 17:00

york pisze:Oczywiście że premierschip wygra w tym roku ManUtd
Oczywiście... :roll:

Ludzie wy jestescie ślepi ?? Manchester nie wygra premiership bo są za słabi !! Pokazali w poprzednim sezonie jacy to oni są "dobrzi". Według mnie liege ponownie wygra Chelsea, na dzień dzisiajszy są poprostu najlepsi.

Co do Hutha, bo widze, ze w tym temacie jest dyskusja także na temat tego piłkarza.

W ostatnim meczu z Meksykiem zagrał poprostu f e n o m e n a l n i e. Bezapelacyjnie man of the match, jednak to narazie jedyny dobry mecz w jego wykonaniu jaki widziałem, niestety...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”