Re: Eliminacje do Euro 2016

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Eliminacje do Euro 2016

Post autor: Ebi » 23 lut 2014, 21:14

Nie pisz mi o "większości Polaków". Ja zwyczajnie odnosze się do wypowiedzi na forum.
Tomusmc pisze:No w końcu! Dobra grupa i trzeba spiąć poślady na baraże! Niemcy poza zasięgiem, a reszta póki co do ogrania
Sammyy pisze:No to Irlandia. Nawet o 2 miejsce można powalczyć ;)
Michał M pisze:Dobre losowanie dla Polaków :!:

Niemcy oczywiście poza zasięgiem, ale reszta jak najbardziej do ogrania, powinnismy powalczyć o 2 miejsce. Na pewno lepsza grupa niż w ostatnich kwalifikacjach ;)
piotrcies pisze:No, to już wszystko jasne, spokojnie awansujemy. Teraz pytanie z kim zagramy w turnieju głównym?
raf2 pisze:
Ebi pisze:Niby nie jest źle, ale patrząc na ostatnie wyniki to nie wiem skąd animusz. Przecież oni nie potrafili nawet wygrać w Mołdawii czy choćby raz z Czarnogórą (ekipami na poziomie odpowiednio Gruzji i Szkocji). Irlandia to też zespół chyba lepiej notowany od nawałkowej ekipy.
w listopadzie z Irlandią 0-0 zremisowaliśmy więc na równym poziomie mniej więcej jesteśmy
Magnum pisze:Gdyby nie to, że drugie miejsce ma awans a trzecie idzie do baraży, to bym się bał, ale tak myślę, że trzecie miejsce no to minimum, więc przynajmniej w barażach powinniśmy wziąć udział. :smoke:

Nie zabieram nikomu szans, niechże Polska zacznie grać na miarę swojego potencjału, bo tak jak wspominałem (powtarzam się, ale niekiedy trzeba) animusz nie jest niczym uzasadniony. Szkocja czy Irlandia ostatnie eliminacje miały całkiem udane, Gruzja to nie żaden kelner. Ostatnie eliminacje potrafiliśmy wyprzedzać tylko San Marino (2x) i Mołdawię a tutaj radocha z Irlandii i Szkocji. Na dzień dzisiejszy to nie wiem czy oni zdobędą 4 punkty z Gruzją.

Jesteś logikiem z wykształcenia?

Przypieprzyłem się o twierdzenie, że to dobre losowanie? Nie. Napisałem, że optymizm/animusz/radocha jest nieuzasadniona, bo na dzisiaj te ekipy są wyżej od nas.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”