Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 69

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 lip 2005, 12:06

Z tym Solarim to niezły koncert jest.Coś mi tu śmierdzi bo już dawno powinni zakontraktować Santiago.Mam nadzieje że juz dzis podpisze ta umowe.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:09

No, ale i tak Solari już jest w okolicach Mediolanu.Powienien mimo wszystko przejść.Bardziej komplikuje się sprawa z Samuelem, którego dziwie się, że Real chce wypożyczyć :shock: .Cóż, widać jest to alternatywa dla Chivu. . .Tylko na meczu w Rzymie będzie niemiłosiernie wygwizdywany.Wcale się nie dziwię, bo zawsze mówił, nigdzie indziej we Włoszech niż w Romie.Podobno Inter proponuje śmieszne pieniądze za niego.Dobrze, że ma wróćić do Serie A, bo mimo wszystko to jego 2 dom.

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 06 lip 2005, 15:42

chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:09

Mam oto kilka faktow ....

:arrow: Vieri to JUDA$Z :cry:

:arrow: Solari pojechal na testy medyczne do Mediolanu :D

:arrow: Transfer Samuela nie wypalil :|

:arrow: Gilardino bedzie gral dla Miriamu :|

POZDRO

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:24

fuss22 pisze:chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.
tak tylko ,że Bonera to zawodnik barzo podobny do Cordoby , a Interowi przydał by się jakiś wysoki solidny stoper dobrze grający głową...
a co dzieje się z Luizao z Benfiki ??? on chyba miał zasilić Inter

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:27

lucass pisze:
fuss22 pisze:chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.
tak tylko ,że Bonera to zawodnik barzo podobny do Cordoby , a Interowi przydał by się jakiś wysoki solidny stoper dobrze grający głową...
Szczerze mowiac to Luisao nie jest wcale lepszy od Materazziego a wsyscy sie nim tak podniecaja. Moze i umie uderzyc glowa i wygrac pojedynek ale to wszystko ...

POZDRO

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:31

RoRo pisze:
lucass pisze:
Szczerze mowiac to Luisao nie jest wcale lepszy od Materazziego a wsyscy sie nim tak podniecaja. Moze i umie uderzyc glowa i wygrac pojedynek ale to wszystko ...

POZDRO
a właśnie ... jak na mój gust to Materazzi powinien zostać ... nie jest taki słaby jak by się mogło wydawać ,
w Interze był jeszcze taki młody obrońca Dellafiore ... macie go jeszcze , czy jest gdzieś na wyporzyczeniu?

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 06 lip 2005, 19:42

samuel ma 182 cm a bonera 183 więc nie wiem czy jest taki mały jak cordoba-173. poza tym bonera może być w przyszlosci zastępca zanettiego na prawej stronie obrony a narazie moglby spokojni grac na srodku bo głową gra bardzo dobrze mimo średniego wzrostu. choć akurat zgadzam się ze przydalby sie wysoki obrońca na środek, ale napewno nie chce luisao, alex by był idealny. a co do dellafiore ktory ma byc rowniez nowym zanettim to jest wciaz u nas, były jakieś plotki o wymianie na vucinica plus pasquale i marino ale chyuba nic z tego nei wyjdzie.

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:51

fuss22 pisze:samuel ma 182 cm a bonera 183 więc nie wiem czy jest taki mały jak cordoba-173. poza tym bonera może być w przyszlosci zastępca zanettiego na prawej stronie obrony a narazie moglby spokojni grac na srodku bo głową gra bardzo dobrze mimo średniego wzrostu. choć akurat zgadzam się ze przydalby sie wysoki obrońca na środek, ale napewno nie chce luisao, alex by był idealny. a co do dellafiore ktory ma byc rowniez nowym zanettim to jest wciaz u nas, były jakieś plotki o wymianie na vucinica plus pasquale i marino ale chyuba nic z tego nei wyjdzie.
mi chodziło o styl gry a nie o warunki fizyczne ... ani Bonera ani Cordoba nie są typowymi środkowymi obrońcami ...
moglibyście sobie Stama z Milanu sprowadzić albo cuś...

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 07 lip 2005, 12:24

no cordoba to rzeczywiscie nie jest typowym środkowym obrońca. ale bonere widzialem ostanio pare razy i gra super głową i przestawił sie bo naprawde gra jak typowy srodkowy obronca i mysle ze by sobie spokojnie poradzil na tej pozycji. choć oczywiscie alex by byl zdecydowanie lepszy od niego na ta pozycje. cordoba powinien byc wystawiany jako lewy obronca moim zdaniem, choc z konieczności moze grą cna srodku bo jak na swoje gabaryty super gra głową

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 07 lip 2005, 12:52

jak dla mnie to na srodek trzeba kupic Chivu i Bonere! obaj sa swietni, tylko trzeba wydac ok 20-25 mln :( ale obrona bylaby pieknia:
J. Zanetti----Bonera----Chivu-----Cordoba
Marzenie! kto by przeszedl taka obrone??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 13:13

dino marino pisze:jak dla mnie to na srodek trzeba kupic Chivu i Bonere! obaj sa swietni, tylko trzeba wydac ok 20-25 mln :( ale obrona bylaby pieknia:
Wielu napastnikow przeszedlo by taka obronce badz co badz ... my potrzebujemy w srodku obrony skały czyli Waltera Samuela albo wyokich iszybkich dobrze glowkujacych obroncow a nie Bonere ... nawet Chivu niech gra na lewwej obronie a w srodku Samuel i Materazzi i to by bylo dopiero cos :P Chivu gral na lewej obronie juz i dobrze sobie tam radzi tylko ze my juz mamy Wome tak wiec nie wiem juz sam :lol: :lol:

Jak dla mnie to

Zanna======Matrix=======Ściana=====Wome

I taka obrona dałaby rade sobie na pewno a i wielu zaowdnikow nie trzebaby wymienic wiec pozosytaloby duzo kopaczy z naszego Interku :D

POZDRO

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 16:14

RoRo pisze:
dino marino pisze:jak dla mnie to na srodek trzeba kupic Chivu i Bonere! obaj sa swietni, tylko trzeba wydac ok 20-25 mln :( ale obrona bylaby pieknia:
Wielu napastnikow przeszedlo by taka obronce badz co badz ... my potrzebujemy w srodku obrony skały czyli Waltera Samuela albo wyokich iszybkich dobrze glowkujacych obroncow a nie Bonere ... nawet Chivu niech gra na lewwej obronie a w srodku Samuel i Materazzi i to by bylo dopiero cos :P Chivu gral na lewej obronie juz i dobrze sobie tam radzi tylko ze my juz mamy Wome tak wiec nie wiem juz sam :lol: :lol:

Jak dla mnie to

Zanna======Matrix=======Ściana=====Wome

I taka obrona dałaby rade sobie na pewno a i wielu zaowdnikow nie trzebaby wymienic wiec pozosytaloby duzo kopaczy z naszego Interku :D

POZDRO
Za Wome wrzuciłbym Cordobe bo watpie zeby on grał jakos dobrze. Jego transfer jakos mnie nie przekonuje specjalnie :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 16:53

A poczym to wnioskujesz ?? Po nazwisku, narodowości czy moze po tym ze jest czarny ?? :?

Wome bedzie gral na lewej lepiej od Cordoby .. na pewno ...

POZDRO

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 07 lip 2005, 19:25

ten Wome grał kiedyś w Romie a ostatnio to chyba w Bolognii ... z tego co pamięć mnie nie zawodzi to jest całkiem całkiem , ale ja bym go w pierwszym składzie Interu nie wystawił ... kto wie co z niego będzie

Mamma mia , Inter od dawien dawna nie może sobie znaleźć naprawdę dobrego lewego obrońcy... ostatni dobry to był chyba ...Facchetti :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”