spoko, cloner chyba będzie pierwszą uprzywilejowaną osobą która dostanie odemnie ignora. Do tej pory starałem się to znosić, ale są pewne granice.maciek_88 pisze:Jeszcze jakieś uprzejmości wymienicie? Czy może zamknąć temat na uspokojenie?
a teraz kilka słow odemnie do clonera: udajesz wielkiego prawilniaka, fanatyka jeżdzącego za klubem. Ale jak przychodzi co do czego i dyskusja idzie w strone tematów kibicowskich to okazujesz sie kompletnym ignorantem. Wiara w legalne odpalenie rac? hahahah to coś jakbyś zaglosował na Tuska bo obiecał zmniejszenie podatków pare lat temu
A co do kibicowskiego szlaku... Przepraszam Cię, ale jest dziesiątki innych klubów, stadionów i ekip które cenie wyzej od Polonii. Do zobaczenia. Owszem, może kiedyś, narazie celuje trochę wyżej i wolę jeździć na jakieś ciekawsze wyjazdy.
Ps. Maćku, chciałbym zaznaczyć że post pisałem starająć się nie używać wulgarnych słów, nie obrażać a pisać subiektywną opinie w miarę kulturalnym języku. Jak widać z Franzem czy emdżejem potrafię normalnie pogadać, mimo że za ich drużynami dużo bardziej nie przepadam. Nawet z MVB jak wymienialiśmy dość ostro swoje poglądy, to stalo to na jakimś poziomie. Mimo ze też lubił wspomniać o sprzęcie robił to zazwyczaj z humorem i tak do tego podchodziłem. Niestety jak widać nie z każdym mozna poprowadzić taką dyskusję mimo szczerych chęci. Pozdrawiam.