Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5303
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Polscy kibice

Post autor: DDK » 25 lut 2014, 0:27

maciek_88 pisze:Jeszcze jakieś uprzejmości wymienicie? Czy może zamknąć temat na uspokojenie?
spoko, cloner chyba będzie pierwszą uprzywilejowaną osobą która dostanie odemnie ignora. Do tej pory starałem się to znosić, ale są pewne granice.

a teraz kilka słow odemnie do clonera: udajesz wielkiego prawilniaka, fanatyka jeżdzącego za klubem. Ale jak przychodzi co do czego i dyskusja idzie w strone tematów kibicowskich to okazujesz sie kompletnym ignorantem. Wiara w legalne odpalenie rac? hahahah to coś jakbyś zaglosował na Tuska bo obiecał zmniejszenie podatków pare lat temu :rotfl4: Ja naprawdę nie sadziłem że jesteś tak naiwny. Ale ok, zdarza się, cóż. Te wszystkie odzywki co do sprzętu to tak mnie ruszają, jak ostatnie walki na Majdanie. Od pewnego czasu przyglądam sie Twoim postom i wszędzie szukasz zaczepki. Przypominasz mi takiego typowego internetowego hejtera któremu nic się nie podoba i wszystko krytykuje. To źle, to niedobrze, to [ch**]. Tutaj sprzęt, tutaj brak honoru, tutaj race na boisku. Tylko Polonia jest super, bez grzechu, a Bytomski rap jest najlepszy w Polsce i w ogóle na świecie. Wysłałem Ci filmik, gdzie widać że race lecą na bok pola karnego, gdzie Miskiewicz stoi PRZED nim. PRZED. Jak nie rozumiesz tego słowa to sprawdź sobie jego znaczenie. Jedna raca wylądowała w miare blisko jego, ale i tak było to z 5-10 metrów. Ale nie, wg Ciebie celowaliśmy w niego. Jeszcze mi zacytowałeś moje zdanie, w którym chyba nie wyczułeś sarkazmu. No nic, niektorzy mają z tym problem, to też trzeba wybaczyć. A odzywki że pierwszy raz w życiu pomyślałem czy zwracanie się do mnie "dziecko" to naprawdę szacun. Będziesz miał repsekt na osiedlu, możęsz się tym pochwalić kolegom z trybuny, może u was za coś takiego są jakieś nagrody?
A co do kibicowskiego szlaku... Przepraszam Cię, ale jest dziesiątki innych klubów, stadionów i ekip które cenie wyzej od Polonii. Do zobaczenia. Owszem, może kiedyś, narazie celuje trochę wyżej i wolę jeździć na jakieś ciekawsze wyjazdy.

Ps. Maćku, chciałbym zaznaczyć że post pisałem starająć się nie używać wulgarnych słów, nie obrażać a pisać subiektywną opinie w miarę kulturalnym języku. Jak widać z Franzem czy emdżejem potrafię normalnie pogadać, mimo że za ich drużynami dużo bardziej nie przepadam. Nawet z MVB jak wymienialiśmy dość ostro swoje poglądy, to stalo to na jakimś poziomie. Mimo ze też lubił wspomniać o sprzęcie robił to zazwyczaj z humorem i tak do tego podchodziłem. Niestety jak widać nie z każdym mozna poprowadzić taką dyskusję mimo szczerych chęci. Pozdrawiam.

Wróć do „Polska”