! - Strona 59

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 lip 2005, 20:29

drag pisze:A co myslicie o kierunku Stosunki miedzynarodowe specjalnosc Integracja Europejska??jest sens isc na ten kierunek?
Moim zdaniem studiowanie tego kierunku nie ma większego sensu...

Na ten kierunek w ostatnich lata obserwujemy tzw 'owczy pęd'...

No chyba, że się tym pasjonujesz, wtedy to inna broszka...
mam nadzieje ze sa osoby na forum ktore studiuja filologie angielskie, co mozecie powiedziec o tym kierunku?? warto isc na to, akurat z angielskim nie mam problemu, tylko czy znajdzie sie pozniej praca??
Moim zdaniem wszelkie filologie to dobry wybór, ale tylko jako dodatek (drugi kierunek).

11 lipca Politechnika Krakowska i AGH ogłoszą listy przyjęć... 8)

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 06 lip 2005, 21:36

Czas mam do piatku , na maturze zdawalem Wos i dlatego Humanistyczne kierunki mnie interesuja , niestety UJ to dla mnie za wysokie progi . Zostajhe jeszcze do wyboru Socjologia ,Administracja i tez stosunki miedzynarodowe ale inna specjalnosc - Handel Zagraniczny.Do piatku musze wybrac ,Kostek to na co lepiej zmienic?:P

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 lip 2005, 21:42

drag pisze:Czas mam do piatku , na maturze zdawalem Wos i dlatego Humanistyczne kierunki mnie interesuja , niestety UJ to dla mnie za wysokie progi . Zostajhe jeszcze do wyboru Socjologia ,Administracja i tez stosunki miedzynarodowe ale inna specjalnosc - Handel Zagraniczny.Do piatku musze wybrac ,Kostek to na co lepiej zmienic?:P
Wiesz, ja tutaj nie mogę zgrywać żadnego spac, gdyż sam jestem dopiero po maturze :wink:

Najciekawsza (z kierunków, które wymieniłeś) wydaje mi się Socjologia, któa jednak również jest ostatnimi czasy bardzo popularna... Administacja nie jest już tak modna, jak jeszcze kilka lat temu, ale wiadomo, że to takie 'gorsze prawo'.

Dużo zalezy również od uczelni, każdy kiernek winno się rozpatrywać osobno dla każdej uczelni. O jakiej Ty myslisz?

Stadionowy Szabrownik
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 06 lip 2005, 21:45

u mnie na osiedlu polowa tych debili manifestuje słowo "LOL" :shock:
nie kumam ale wkoncu ktoregos trzepne bo mam tego dosc i denerwuje mnie to :lol:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 06 lip 2005, 21:47

a jaki wg was jest teraz najlepszy kierunek studiow?? najlepszy tzn taki po ktorym bedzie praca??
pzdr

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 lip 2005, 21:52

hubertd pisze:a jaki wg was jest teraz najlepszy kierunek studiow?? najlepszy tzn taki po ktorym bedzie praca??
pzdr
Nie ma takiego kierunku...

Po każdym może być praca, może jej nie być. Dużo zalezy od uczelni, jeszcze więcej od samego studenta. Krótko mówiąc - temat rzeka, ale odpowiedź prosta, nie ma takiego.

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 06 lip 2005, 22:01

Krakowska Szkola Wyzsza im Frycza Modrzewskiego:P

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 lip 2005, 22:07

drag pisze:Krakowska Szkola Wyzsza im Frycza Modrzewskiego:P
Tam o ile wiem Socjologia jest dopiero od tego roku. Z tego powodu wybrałbym Administrację lub też prawo (które przecież można na KSW studiować.)

Mam znajomego na prawie na tej uczelni i jest zadowolony.

twójstarozaur
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: twójstarozaur » 06 lip 2005, 22:19

teraz coś ode mnie:
wyluzuj => ściśnij, ściśnij pęto

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 22:39

jaki ki3erunek gwarantuje prace? kazdy, jezeli tylko chcesz sie uczyc. jezeli ktos bedzie dobry to nawet po marketingu znajdzie dobra prace. trzeba byc pomyslowym i pracowitym.
czy wazna jest uczelnia? na niektorych kierunkach tak, ale na np. informatyce nie ma zadnego znaczenia co konczysz. liczy sie tylko to co potrafisz. studia daja ci papier a nie umiejetnosci, te drugie musisz zdobyc samemu. uczelnia moze ci tylko w bardzo niewielkim stopniu pomoc.
przypomina to troche dobor LO. jestescie po maturach i wiecie, ze ten wybor nie mial dokladnie zadnego, albo znikome znaczenie. nieistotne jest gdzie, tylko to czy ty chcesz pracowac...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lip 2005, 23:55

Studiuje na UKSW Administracje na wydziale prawa i nie polecam :P Chyba ze lubicie wkuwac kodeksy na pamiec :wink:

ShadowFM
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Nabor do druzyny IFQ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ShadowFM » 07 lip 2005, 14:48

Posiadasz wielka wiedze o pilce noznej, chcesz sie nia popisac, ale nie wiesz jak? Zglos sie na rekruta do pierwszoligowej druzyny IFQ - Drinking Sorcerers. Co zapewniamy? Mila zabawe, poszerzenie swojej wiedzy z zakresu pilki noznej, oraz poznanie wielu wartosciowych osob, ktore wystepuja w barwach DS. ;)

Troche slaba reklama, ale mowiac prosciej - jako trener ww. druzyny oglaszam nabor!
Jeszcze kilka wiadomosci: Co to jest IFQ?
"Internet Football Quiz, jest rozgrywkš, ktora polega na odpowiadaniu na pytania z zakresu wiedzy o pilce noznej. W sposob malo wyrafinowany mozna powiedziec, że jest to swego rodzaju symulacja gry w pilke nozna w ktorej spotykaja sie dwie druzyny skladajace sie z szescioosobowych skladow (plus rezerwowi). W grze tej - jak w rzeczywistosci - jest sędzia, który jest rowniez autorem pytan zadawanych w danym meczu. Mecze odbywaja sie na chatach Polchatu. Druzyny graja ze soba w ramach rozgrywek ligowych. Je?li jestes zainteresowany grš i chcesz wiedziec cos wiecej na temat zasad przeczytaj "Zasady gry". Jesli zas wyrazasz chęć dołšczenia do gry konieczne jest zebys odwiedzil forum IFQ. "

Podam rowniez kilka transcriptow ze spotkan, abyscie mogli sie zapoznac z przykladowymi pytaniami:
http://zak21.w.interia.pl/IFQ/impet-veb.htm
http://www.ifq.risp.pl/trans/trans69.htm
http://www.ifq.risp.pl/trans/trans67.htm
http://zak21.w.interia.pl/IFQ/bw-sc.htm
(transy z zeszlego sezonu)

Wiecej informacji o IFQ znajdziecie na banalnie zrobionej stronie tego Quizu: www.ifq.prv.pl

Wszystkich zainteresowanych, zapraszam do skontaktowania sie ze mna na gg: 2183013 .
Nie przegapcie tej okazji!

PS. Dlaczego moj wczesniejszy topic zostal usuniety?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 19:12

Zostałem przekonany, że taka sama gra internetowa, jak każda inna, więc temat odblokowany :wink:.

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Pozycje na forum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 08 lip 2005, 12:47

Mam pytanie jakie na tym forum są pozycje jestem tu nowy i jak narazie zauważyłem Podawacz piłek,Junior,Trampkarz,Skład B,Kluczowy zawodnik,Modernator jakie są inne pozycje i od ilu postów sie je osiąga :?:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”