Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 mar 2014, 20:15
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 mar 2014, 20:22
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 mar 2014, 20:24
Z jakich względów liga to priorytet ?seba82 pisze: liga to priorytet i zdobywane w niej punkty
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 mar 2014, 20:35
Ja uważam, że brak awansu nawet do LE przy myśleniu naszego zarządu odbije się wręcz tragicznie na budżecie i będzie kolejnym pretekstem do sprzedaży gwiazd.EnJoy pisze:Z jakich względów liga to priorytet ?seba82 pisze: liga to priorytet i zdobywane w niej punkty
Dla mnie to w lidze może grać już primavera nawet, nic pozytywnego dla Milanu się w niej nie zdarzy, a uważam, że kopanie się w LE też nie ma większego sensu.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 08 mar 2014, 21:16
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 08 mar 2014, 21:38
Hehe tak masz rację poziom komentatorów gorszy niż w nsport, ale Mi chodziło o transmisję w TV i za to duży +(mam Vectrę, więc tylko nsport i orange sport pokazuje Serie A,resztę musiałbym dodatkowo wykupić ), jak się skupię na meczu to nie zwracam uwagi na bzdury które wyglądają.Conrado pisze:Nie wiem czy to że Orange pokaże mecz Milanu to dobra wiadomość.Ja nie mogłem słuchać tych dwóch amatorów.Według nich Montolivo wpadł w oko działaczom Atletico podczas meczu w LM gdzie Włoch przecież nie wystąpił pauzując za czerwień w meczu z Ajaxem , drugi stwierdził że Balo kontuzji barku nabawił się w meczu międzypaństwowym co jak wiemy jest bzdurą ponieważ przytrafiło mu się to w meczu w LM z Atletico.Może niektórym takie rzeczy nie przeszkadzają ale mnie to razi niemiłosiernie.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 08 mar 2014, 21:42
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 mar 2014, 21:42
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 mar 2014, 23:55
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 mar 2014, 9:43
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 09 mar 2014, 9:55
Za wczorajszą porażkę winię dwa czynniki : brak mocnej ławki i podejście do meczu (LM).Ozdobny pisze:Co raz mocniej watpie w warsztat Seedorfa i co gorsze zaczyna on przypominac mi osobe Ferrary, gdy ten prowadzil Juventus. Nie mozna wszystkiego tlumaczyc brakiem szczescia i nieskutecznoscia.
Lapcie sie za tego Prendellego w lecie o ile bedzie chcial do Was dolaczyc.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 mar 2014, 12:24
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 mar 2014, 22:09
Liga była priorytetem gdy mieliśmy szansę grać w LM w przyszłym sezonie czyli przez jakieś 5 kolejek. Kasa w LE jest tak wielka, że na pensję Constanta zyski z niej nie starczyłyby. Z drugiej strony nie powinniśmy narzekać na LE bo szykuje się, że to będą jedyne europejskie puchary na które nas będzie stać.seba82 pisze:liga to priorytet i zdobywane w niej punkty.
Śmieszy mnie takie gadanie. Tak samo pisali na forum użytkownicy w trakcie oraz po meczu z Juve gdzie Zebry przecież też swoja okazję 100% mięli w pierwszej połowie. Dla przypomnienia Udinese powinno objąć w prowadzenie już w pierwszych minutach wczorajszego spotkania gdyż swoją sytuację zmarnował Pereyra.seba82 pisze:Wczoraj powinniśmy schodzić do szatni prowadząc 2:0,
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 mar 2014, 20:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 11 mar 2014, 20:44
dexter12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio