Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 12 mar 2014, 23:08

Tylko Mazur mógł być taki inteligentny aby po ostrym laniu doczepić się Juventusu.
Ozdobny pisze:Niestety pod rzadami Berlusconiego, jego corki i Gallianiego nie czeka Was nic dobrego w najblizszych latach.
Myślę, że jakby Silvio oddał klub Baśce tak, żeby ten już nie miał nic w nim do powiedzenia to mogłyby nadejść szybko czasy. Szybko pozbyłaby się Gallianiego oraz o transfery też nie bałbym się. Ona po prostu jedynie co teraz pełni w klubie to rolę córusi prezesa - nic więcej. Nie ma żadnego zdania praktycznie.
Tomusmc pisze:Mogłem wyrazić swoje rozgoryczenie po wczorajszym pogromie i niepotrzebnie wdałem się w taką wymianę zdań, ale cóż zrobić, tak to już jest na forum :)
Polecam nie wdawać się w forumowe kłótnie. Ja sobie odpuściłem od nowego roku i dobrze mi z tym.

Alex ponoć uzgodnił warunki kontraktu z Milanem. Taką informację podaje SKY. W skrócie ściągamy kolejny szrot :brawo:

Wyniku najbliższego meczu z Parmą wam nie zdradzę, ale mogę was zapewnić, że Milan w tym meczu będzie miał pecha.

Wróć do „Włochy”