Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:43

Michal_United pisze:
Rossi pisze:
Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem :wink: ). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania :wink: . Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy. :D
Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.
A ja sądze cos innego na temat Lee-Young Pyo. Wydaje mi sie że to zwykła plota. Jest bardzo dobry ale chyba zostanie w PSV.
A niby dlaczego ma to być plota??? Ja nie mówie że Lee trafi do United jak sugerują niektóre zródła. Ale to jest bardzo dobry zawodnik i Hiddink nic nie będzie mogł zrobić jak się zgłosi jakiś potentant żeby go kupić. W MU nawet by nie miał sznas bo Gabriel swojego miejsca nie odda chyba że by Hainze przeszedł dośrodka obrony ale to nie jest doby pomysł. Więc jestm pewien że Lee nie trafi do Manchesteru!

Wróć do „Anglia”