Jak to "tez"Scyzoryk pisze:P.S czy wy też szkoły wybieraliście przez neta ??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 lip 2005, 22:20
Jak to "tez"Scyzoryk pisze:P.S czy wy też szkoły wybieraliście przez neta ??
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 07 lip 2005, 23:06
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 08 lip 2005, 11:08
przez neta czyli jak?? przez internet skladaliście papiery??jaget pisze:Z tego co ja wiem to w tym roku prze neta załatwiali to uczniowie z 3miasta a rok temu ze śląska i się sprawdziło ;]
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 08 lip 2005, 11:25
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 08 lip 2005, 12:24
Ja w tamtym roku przez neta wybierałem szkoły , mogłem wybrać 3 , potem w lipcu przez neta sprawdzało się gdzie się dostało i zanosiło się oryginał świadectwa do szkoły do której cię przyjeli ( liczyła się kolejność zgłoszonych szkół żeby nie zabierać miejsc w 3 szkołach , no i nie musiałem chodzić do 3 szkół tylko do najpierw szkoły I wyboru a potem do szkoły do której mnie przyjeli )serek408 pisze:Jak to "tez"Scyzoryk pisze:P.S czy wy też szkoły wybieraliście przez neta ??Przeciez rocznik 89 byl pierwszym ktory wybieral szkoly przez internet.
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 lip 2005, 13:02
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 08 lip 2005, 13:39
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 lip 2005, 22:01
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lip 2005, 22:14
Ja caly rok sie nie uczylem wiec i do testow sie nie przygotowywalem. A mialem przyzwoite 60 pkt. Test z Polaka jest na czytanie ze zrozumieniem bardziej , a matma to wzory i podstawianie. Czyli takie nudy jak w szkolebeckhs pisze:ja za rok bede pisal testpodpowiedzcie mi: czy warto sie uczyc, przygotowywac do niego? jakiego typu pytania na nim sa? musisz miec duza wiedze, czy wiekszosc to na inteligencje ?
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lip 2005, 22:24
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 lip 2005, 22:30
beckhs pisze:ja za rok bede pisal testpodpowiedzcie mi: czy warto sie uczyc, przygotowywac do niego? jakiego typu pytania na nim sa? musisz miec duza wiedze, czy wiekszosc to na inteligencje ?
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lip 2005, 22:31
Niby czemuTHEMANIEK pisze: aha i nie śpies sie za bardzo z oddaniem testu
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 22:46
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lip 2005, 22:51
wiesz czemu ?? bo gdybym posiedział sobie troche jescze nad tym to bym miał z 80 punktów ... czas maz po to zęby sprawdzic ja sprawdziłem raz i o 10 30 juz w domu byłem...serek408 pisze:Niby czemuTHEMANIEK pisze: aha i nie śpies sie za bardzo z oddaniem testuSkoro taki len jak ja napisalem na 60 pkt w ciagu godziny (troche mniej) to komus w takim samym czasie kto sie uczy powinno pojsc jak po masle ...
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2005, 22:57
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio