Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Amaru » 04 kwie 2014, 15:38

madryckie media przeinaczaja fakty (palec w oku Tito), wycinaja fotoszopem pilkarrzy
Straszne...przeżyliście to jakoś? czy nadal nie możecie się pozbierać? W Katalonii za to sama elita fachowego i najbardziej obiektywnego dziennikarstwa siedzi :afro:
klub z Madrytu sklada skarge na Barcelone
rozumiem że w historii w drugą stronę skarg nigdy nie było? a tak na marginesie nadal jedziecie na domniemaniach jeżeli chodzi o ostatnie sprawy ...bo poki co oficjalnie nie wiadomo
sprawe przekroczenia prawa bada wicedyrektor Realu
Kolejna straszna wiadomość...bo jest 1 z 24 członków komisji zajmujących się tą sprawą :P
Ramos oburza sie na Pique ze ten pozwolil sobie odp na pytanie dziennikarzapo katalonsku, figo niechcacy rozmawiac z kattalonskimi mediami,

w poważaniu mam to po jakiemu sobie rozmawiają z dziennikarzami...Ramos i Pique dwa przykłady inteligencji nie z tej ziemi :afro:
remonty kibli przy finale cdlr,
mały rewanż za 2004?(nie chce mi sie dokładnie sprawdzac)
wpieprzanie sie po neymara mimo umowy o nieprzeszkadzaniu w transferach
no jeżeli taka umowa rzeczywiście była to nie ładnie :naughty:
zatrudnianie dziennikarzy skazanych za oczernianie bezposredniego przeciwnika Pereza.
no u Was za to miedzy Laportą a Roselem sielanka jest? palą trawke i piją drinki na wspólnych imprezach?
jeszcze mozna wymieniac i wymieniac - jest spowodowane bolem dupy, czy moze jednak to walk o dobro?
Dołączam się do opini Minora - dajcie znać jak romantyczni i niepokalani kibice wiadomego klubu będziecie odbijać fife z rąk madryckich Saracenów... :afro:
Z mojej strony koniec dyskusji nie mam zamiaru brnąć w ten cyrk :chill:

Wróć do „Hiszpania”