Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 27 kwie 2014, 8:37

Oczywiście że piłkarze nie byli świeci- tutaj sprawa ma głębsze dno o czym już pisałem.Oczywiscie ze gracz ma dawać z siebie wszystko z 2 strony widzi jednak maga taktycznego którego 1 taktyką była gra wrzutkami.Dodatkowo wypowiedzi w których bylo widac że facet nie wie co robi(po Fulham byl zdziwiony :lol: ).Podobno treningi czesto bez piłek....no przepraszam nie chce się zabawiać w domysły ale sporo syfu musiało być o ktorym nie wiemy.Każdego dnia widzieli ze mag trenerski rozwala ekipe na każdym kroku i w takich momentach cięzko się czasami zmobilizowac- oczywiscie nie bronie piłkarzy ale pilkarz zeby dać z siebie maxa musiu podświadomie umrzeć za trenera za boisku( co robił SAF mentalnie z graczami dobrze wiemy)- za Davida tego nie było,przegrał szatnie,taktycznie dramat i piłkarze nie dawali z siebie maksa a taktyka nie pomagała.

Ten mecz z wczoraj to wypisz wymaluj Ferguson.Pełna kontrola na boisku, w 1 połowie moze bez mega setek ale rywal nawet nie powąchał pola karnego- dążenie do gola i,przyspieszenie w 2 i dobicie rywala.Jakby mi ktoś wyjął mecz MU z przed sezonów.U mojsa nie zagralismy na OT tak spokojnego i wygranego meczu w lidze.Zawsze były jaja,fatalna defensywa,nieskutecznosc a o tym ze ogorki nas gniotły mówić chyba nie musze.Tutaj Norwich wpada i 1 okazje sobie robi przy stanie 4-0 a cały czas sie czuło że mogą wpaść kolejne.Nie oddalismy do 4-0 inicjatywy nawet na chwile.
Gdzieś na forum czytałem o wygranej z AV. No tak 4-1 czy 4-0 to podobne wyniki, tylko AV prowadziła a benteke miał 3 doskonałe okazje w 2 połowie na remis.Nie ma co porównywać.
Odejscie Mojsa przywróciło uśmiech,cieszy mnie że nie będę 2 sezonu z tym partaczem oglądał.Wierze że dobry trener z paroma nowymi graczami wróci na należne nam miejsce.

Przypomnę- najlepszy ligowy wynik na OT,najwiecej celnych strzałów w sezonie i najlepsza(subiektywnie) gra obronna w tym sezonie.To nie może być przypadek

Takk jeszcze o Moyesie to ciekawe co będzie robił 8) chodzą plotki że ma iść do Kogutów :mrgreen: jednego rywala mniej

Wróć do „Anglia”