Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Darkman1948 » 10 maja 2014, 9:06

ALe fajnych typów jest do gry w weekend. Dziś ostatnia kolejka Bundesligi. Robert i Mandzukić walczą o króla strzelców. Na gola Roberta są kursy w okolicach 1,75-1,80 a na Mario 1,40-1,50. Ja zagrałem bardziej hardkorowo - dubel Mandzukić over 1,5 + Lewy over 1,5 kurs ogólny ponad 14 a to wcale nie takie niemożliwe. Bayern u siebie zapewne będzie chciał efektownie zakończyć sezon a Borussia jedzie do Berlina gdzie zagra ze słabo grającą Herthą.
Do tego widzę wygraną Lecha @ 1,40. Jeśli chcą zachować jeszcze nadzieje na mistrza to po wczorajszym pogromie Legii muszą dzisiaj ograć Górnika. Niecały miesiąc temu w Zabrzu padł wynik 3:0 dla Lecha.
Można też gdzieś wrzucić Schalke. Teoretycznie potrzebują tylko punktu z Norymbergą, żeby mieć trzecią pozycję pewną i nie oglądać się na Bayer ale z obecną formą Norymbergi, wygrana Schalke jest niemal pewna. Ja próbuję nawet handicapu.
Na jutro na pewno City. Widzę pogrom. City gra z West Ham, które już jest po sezonie - nie grozi im ani spadek ani puchary. Czysty win gospodarzy jest po kursie 1,00 w Betsson ;) Ale już warte zagrania wg mnie są te opcje: over 1,5 do przerwy @ 1,84, City -3 @ 3,20, City over 2,5 gola @ 1,54. W ostatnich 5 spotkaniach Manchester strzelił 14 goli, w całym sezonie mają na koncie już 100 i myślę, że dorzucą jeszcze kilka jutro.

Wróć do „Bukmacherka”