Manchester United (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 23:54

Lakier pisze:
Rossi pisze:
Pasztet pisze:Arsenal tez ma takie :P jak zwykle MU musiało cos od nas zgapić :twisted:
W temacie o MU przewidziane jest pisanie dłuższych wypowiedzi bo to umniejsza nam kibicom United w dziale asrenal pisz takie jak chcesz :twisted: :twisted:
Ale super asrenal ma dresiwo ( to co Hleb miał na treningu) taki kolorek supper :D

Odkiedy ty decydujesz o dlugosci pisania postu?
Ja nie decyduje napisałem " przewdziane jest" a nie "masz pisać dłuższe posty!!" chyba widzisz różnice???? I do tego to był żart ale to na marginesie :D strategu

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lip 2005, 23:58

Rossi pisze:
Ja nie decyduje napisałem " przewdziane jest" a nie "masz pisać dłuższe posty!!" chyba widzisz różnice???? I do tego to był żart ale to na marginesie :D strategu
Cholernie smieszny ;] Szkoda ze twoi rodzice nie przewidzieli co z ciebie wyrosnie...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lip 2005, 23:58

Dobra nie rozmywać panowie bo będą WP. To jest temat o Manchesterze i o tym prosze pisać

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 14:22

Ben Foster jest na celowniku MU. Jest to bramkarz , 22 lata więć może będzie coś z tego . A oto jego wypowiedzi:
"Mój agent stara się na bieżąco informować mnie, co się dzieje."

"Odkąd dowiedziałem się, że United się mną zainteresowało , siedzę jak na szpilkach i miałem kilka nieprzespanych nocy."

I już zaczynam go lubieci :D , widać że mu zależy tylko żeby mu się nie odbilo tak jak Essienowi

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 14:27

Rossi pisze:Ben Foster jest na celowniku MU. Jest to bramkarz , 22 lata więć może będzie coś z tego . A oto jego wypowiedzi:
"Mój agent stara się na bieżąco informować mnie, co się dzieje."

"Odkąd dowiedziałem się, że United się mną zainteresowało , siedzę jak na szpilkach i miałem kilka nieprzespanych nocy."

I już zaczynam go lubieci :D , widać że mu zależy tylko żeby mu się nie odbilo tak jak Essienowi

Ponoc Sir Alex Ferguson zaoferował już za Niego 1mln funtów, a to całkiem sporo jak na zawodnika chyba z 3 ligi angielskiej. Po tej wypowiedzi wydaje mi się, że przejdzie do nas. Nie żebym był rasistą, ale po tym co widac, to Murzyni lecą na każdy "grosz" Michael Essien, John Obi Mikel, no a on jest biały :wink: .

Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 14:29

ja mam takie pytanie: jaka jest najlepsza strona w polsce o waszym klubie???

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 14:35

Pasztet pisze:ja mam takie pytanie: jaka jest najlepsza strona w polsce o waszym klubie???

Cztery najlepsze:
www.devilpage.pl
www.mufc.pl
manu.uk.pl
www.manutd.pl

A co przerzucasz się na lepszy Manchester United ????!!!!!:lol:

Pozdrawiam

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 14:41

A co przerzucasz się na lepszy Manchester United ????!!!!!
nie tak poprostu chciałem wiedzieć, jakbym czegoś o was szukał czy cuś 8) dzięki :P
lepszy
yyy... chyba mam jakieś zwidy :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 15:33

Jak do Azji nie pojedzie Keane Ferguson edzie musiał kogoś próbować na def.pom. Może Kleberson się odnajdzie i go nie sprzedamy :roll: Ale Alex da sznase Jonesowi :roll: Albo na szybkiego kupi jeszcze przed wyjazdem pomocnika :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2005, 17:31

Rossi pisze:Jak do Azji nie pojedzie Keane Ferguson edzie musiał kogoś próbować na def.pom. Może Kleberson się odnajdzie i go nie sprzedamy :roll: Ale Alex da sznase Jonesowi :roll: Albo na szybkiego kupi jeszcze przed wyjazdem pomocnika :twisted:
To Kleberson jeszcze jest w ManU :?:
Ja gdzieś czytałem, że już prawie napewno odejdzie z OT.
Miał chyba iść do Portugalii

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 17:50

fieldy pisze:
Rossi pisze:Jak do Azji nie pojedzie Keane Ferguson edzie musiał kogoś próbować na def.pom. Może Kleberson się odnajdzie i go nie sprzedamy :roll: Ale Alex da sznase Jonesowi :roll: Albo na szybkiego kupi jeszcze przed wyjazdem pomocnika :twisted:
To Kleberson jeszcze jest w ManU :?:
Ja gdzieś czytałem, że już prawie napewno odejdzie z OT.
Miał chyba iść do Portugalii
Benfica chciała go kupić albo wypożyczyć ale dawali za mało hajsu. Może pójdzie na waymiane za Miguela z czego bym się bardzo cieszył :D

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 20:12

Ciekawe czy Rio Ferdinand zostanie w klubie? Z jednej strony osobiście bardzo Go lubię Uważam za najlepszego fachowca na świecie na swojej pozycji. Z drugiej strony dziwi mnie jego zachowanie, nie wielu jest piłkarzy dostających 100 000 funtów tyg. Tym bardziej, że jego wcześniejsze zarobki wynosiły 60 000 funtów tyg i to nawet w trakcie jego 8-9 miesięcznej dyskwalifikacji. Gdybyśmy sprzedali Rio Ferdinanda za te 30 mln funtów, bo tyle jest wart, do Realu Madryt, to mielibyśmy olbrzymie pieniądze na transfery. Moglibyśmy zakupic dwóch bardzo dobrych stoperów np. Milito, Jorge Andrade, a do tego starczyło by na świetnego pomocnika. A mamy teraz do dyspozycji co najmniej te 25mln funtów. Ja jednak jestem za zostaniem Rio Ferdinanda i marzy mi się aby już wkrótce podpisał. Tu przytoczę wypowiedź Sir Alexa Fergusona, w której chyba wbije Rio do głowy, żeby podpisał ten kontrakt. :D W końcu jest najlepszym obrońcą na świecie!!! :twisted:

www.devilpage.pl :
Fergie: Rio musi podpisać kontrakt!
Dodano: 13-07-2005 17:41

Boss Czerwonych Diabłów Sir Alex Ferguson, po raz kolejny wezwał swojego obrońcę – Rio Ferdinanda - do podpisania nowego kontraktu z klubem, jeszcze przed nadchodzącym tournee po Azji by mógł spokojnie grać i mieć bezpieczną przyszłość w drużynie.

ManUtd złożyło mu ofertę kontraktu wartą około stu tysięcy funtów tygodniowo, chociaż podobno Ferdinand oczekuje o 20 tysięcy funtów więcej. Ten fakt wywołał irytację u kibiców MU, którzy nie mogą doczekać się rozwiązania sprawy. Podobne zachowanie prezentuje trener. Fergie również powoli denerwuje się o przyszłość swojego obrońcy.

Impas w negocjacjach 27-letniego piłkarza, spowodował zainteresowanie takich klubów jak FC Barcelona i Real Madryt, chociaż wiadomo, że Rio to lojalny piłkarz i prawdopodobnie zostanie na Old Trafford.

Alex Ferguson, boi się jednak, że rzekoma lojalność wartego prawie 30 milionów funtów Ferdinanda może okazać się tylko niewiernym przyrzeczeniem, a jego transfer do któregoś z hiszpańskich klubów stać się faktem.

Gdyby Ferdinand szybko podpisał kontrakt, mógłby spokojnie przygotowywać się do sparingów i nadchodzącego sezonu.

Alex Ferguson powiedział: „Naszym celem jest zatrzymanie Ferdinanda. Gdyby został, z pewnością odciążyłby i tak niepewną linię obrony. Nie potrzebujemy zbędnych spekulacji i niepokoju w klubie.”

" Rio otrzymał fantastyczną ofertę, i myślę, że następna runda rozmów między jego agentem Pinim Zahavim a Davidem Gillem przyniesie oczekiwane rezultaty.” – kontynuował menedżer

„Chcemy być gotowi na kwalifikacje Ligi Mistrzów w sierpniu ze wszystkimi piłkarzami MU pewnymi swego kontraktu i miejsca w drużynie. Mam nadzieję, że Rio podpisze kontrakt” –zakończył szkoleniowiec Czerwonych Diabłów.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 20:25

Ja też chce aby Rio został ale nie za wszelką cene bo to się robi paranoja !!! Nie grał przez 9 mieisięcy klub mu płacil normalnie, zapewniał indiwidualne treningi, kibice go wspierali a on teraz takie cyrki odwala. Nie podoba mi się to i jak dlaej będzie zwlekał to niech odejdzie i nie zawrca głowy!!!! Ciekawe ile byś my wzilei za niego ?? bo na rynku można znaleść tańszego zawodnika i co dużo bardziej posiwięca się drużynie( patrz Heinze) nie kupiony za niewiadomo ile ale za to jak gra.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 20:34

Rossi pisze:Ja też chce aby Rio został ale nie za wszelką cene bo to się robi paranoja !!! Nie grał przez 9 mieisięcy klub mu płacil normalnie, zapewniał indiwidualne treningi, kibice go wspierali a on teraz takie cyrki odwala. Nie podoba mi się to i jak dlaej będzie zwlekał to niech odejdzie i nie zawrca głowy!!!! Ciekawe ile byś my wzilei za niego ?? bo na rynku można znaleść tańszego zawodnika i co dużo bardziej posiwięca się drużynie( patrz Heinze) nie kupiony za niewiadomo ile ale za to jak gra.

Moim zdaniem Ferguson mógłby mu dac te 120 000 funtów tygodniowo i ani centa więcej :twisted: . A to, że jest wielu nie drogich piłarzy na rynku to racja. Heinze, Park J.S, Emre to świetne przykłady. Arsenal kupił chyba od Juventusu Henry'ego za tylko 8 mln funtów!!!! :shock: :shock: :shock: . Moim zdaniem warto by jeszcze poszukac kogoś na pozycję Silvestre'a, bo w razie kontuzji kogoś z dwójki Ferdinand - Silvestre z doświadczonych zostaje tylko Brown. Pozatym Silvestre w ostatnim sezonie mieszał genialne występy z bardzo słabymi.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 20:44

Rio musi zostac. Jego szybko bysmy niezastąpili. Jest w tejchwili najważniejszym ogniwem naszej obrony a drugim w zespolem zaraz za Keano :wink: . Jest tez waznym aspektem psychicznym. On musi zostac. Milito i Andreade go niezastąpią. A o Ronaldo sie niemartwie on napewno zostanie. :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”