Real Madryt (zbiorczy) - Strona 101

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 11:54

Koszulki nie są najgorsze bo taki skromnie . A tak na marginesie obczajcie ci piłka robi z nogami ( Raul co stoi tyłem) jak by mial na beczce prostowane :twisted:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 lip 2005, 12:15

A tak na marginesie obczajcie ci piłka robi z nogami ( Raul co stoi tyłem) jak by mial na beczce prostowane
hehe, masz racje, ale jest wielu (dobrych) pikarzy ktorzy maja takie "krzywe" nogi. To chyba w grze nie przeszkadza :wink: .
Nie wiem czy zwruciliscie uwage na imiona pilkarzy na koszulkach. Nie tylko numery sie zmienily. Imiona sa napisane rOzNyMi liTreAmI, tAkiMi jaK ja TEraz PisZe. :)
tutaj mozna zobaczyc wiecej.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 12:26

snake pisze:
A tak na marginesie obczajcie ci piłka robi z nogami ( Raul co stoi tyłem) jak by mial na beczce prostowane
hehe, masz racje, ale jest wielu (dobrych) pikarzy ktorzy maja takie "krzywe" nogi. To chyba w grze nie przeszkadza :wink: .
Nie wiem czy zwruciliscie uwage na imiona pilkarzy na koszulkach. Nie tylko numery sie zmienily. Imiona sa napisane rOzNyMi liTreAmI, tAkiMi jaK ja TEraz PisZe. :)
tutaj mozna zobaczyc wiecej.
No niestety tak się robi sam to na sobie zauważyłem dlatego kobiety nie powinny grać w piłke bo będą chodzić jak kaczki :D A na poważnie na starosici to piłkarze nie ciekawie mają z tym nogami.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 lip 2005, 20:27

Mi się stroje podobają...Jest powrót do tradycyjnego konierzyka wcześniej był tzw. "serek"...Bardzo ubogie z wyglądu, proste, lecz orginalne, czcionka napewno nadaje wiele orginalności, proste z wyglądu bo naprawde to koszuleczka nie ejst uboga zreszta sama cena 80 euro...fajny odcien granatu, stroej te przypominaja sezon 98/99 sa niezłe jak na moje oko...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 lip 2005, 20:36

Zawsze jak wychodza nowe koszulki reau to podobaja mi sie bardziej niz poprzednie. Nie wiem czemu tak jest, ale moze jest tak dlatego ze wszystko co nowe wydaje sie lepsze. Zawsze kupywalem nowe koszulki realu odrazu jak wychodzily. Mam kolekcje od sezonu 99/00, ale tej co wyszla teraz juz nie kupie, bo nie podoba mi sie zabardzo.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 lip 2005, 0:47

Perez jeśli nie ściągnie Robinho naskrobie sobie u socios...W zeszłym roku przegrał Vieire, w tym roku przegrał znowu Vieire z JUve choc odziwo Patrick zwrocił się do Madrytu czy by go nie chcieli, ale pan Perez uniosł się honorem...odmówił...Przegrał wyścg z Chelsea o Carlvalhio choć juz miał iść do nas za 10 mln to Chelsea zablokowała wrecz wszystko 30 mln oraz osoba Murinho...w tym roku przegrał nam fenomenalnego skrzydłowego obrońce młodego Baska Asiera del Horno...oczywiście pojedynek przegrany z Chelsea...Choć o Robinho walczychyba sam, to i tak nie ejst pewne w 100% ze wygra bitwe z Santos'em...Oprócz tego uciekł juz na 100% Baptista, Ramos się oddala...jeszcze 2 miesiące jestem nastawiony optymistycznie na klasowego defensora moim marzeniem jest Rio Ferdinand, marzenie Real(ne) i wykonalne, bede zadowolony z Robinho, ale jeśli zasili nas ktoś pokroju Ferdinanda mhm, bedzie to mozliwe jeśli ponoć odejdzie Samuel, ale chyba by nie bolał Samuela czy Ivana tyłek od siedzenia na jakze gwiezdnej lawce Realu :wink: w koncu zasiada tam ktoś taki jak Figo czy Owen :?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lip 2005, 1:26

Allegrowe podrobki rzadza! :lol: :wink:

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 18:48

ŻEBY TYLKO MADRYCIK NIE DOSTAŁ ZADYSZKI NA TYM TOURNE PO ŚWIECIE BO BARCA NIE BĘDZIE MIAŁA KOGO ZBIĆ ZA ROK

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 20:38

LFC FAN pisze:ŻEBY TYLKO MADRYCIK NIE DOSTAŁ ZADYSZKI NA TYM TOURNE PO ŚWIECIE BO BARCA NIE BĘDZIE MIAŁA KOGO ZBIĆ ZA ROK
Żeby tylko twoj Liverpool nie dostal zadyszki bo Chelsea nie bedzia miala na kim sie wyluzowac po meczach z MU i Arsenalem. :roll:

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 23:03

Prezes piłkarskiego klubu Real Madryt Florentino Perez oznajmił, że jego klub wyprzedził na liście najbogatszych klubów świata Manchester United.

"Nasze dochody są większe niż w jakimkolwiek innym klubie, są największe w światowym futbolu" - powiedział Perez w wywiadzie, opublikowanym w piątek w hiszpańskiej gazecie sportowej "Marca".

"Jedynie Manchester United jest blisko nas. Jednak w tym roku wyprzedziliśmy go. W ten sposób rozwiązaliśmy nasze problemy finansowe na zawsze" - dodał Perez.

W raporcie opublikowanym w lutym przez firmę konsultingową Deloitte, Manchester United znalazł się na szczycie listy najbogatszych klubów świata ósmy rok z rzędu, z dochodem 171,5 miliona funtów (301,7 mln dol.) za sezon 2003-2004.

Real zajmował drugie miejsce z 156,3 milionami funtów, zmniejszając o połowę różnicę do MU od poprzedniego roku. Włoski AC Milan zajmował trzecie miejsce, a Chelsea czwarte.

Jednak - według słów Pereza - teraz sytuacja się zmieniła i dochody Realu wzrosły o 250 procent od czasu, gdy on objął prezesurę Realu, pięć lat temu. Klub już nie ma długów. Prezes Perez wydał ponad 200 milionów euro (241,8 mln dol.) na transfery światowej klasy piłkarzy, sprowadzając na stadion im. Bernabeu takich graczy, jak Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham i Michael Owena.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 lip 2005, 23:44

to co Perez mówi to tylko chęc zrobienia show i zwrócenia uwgai.
To bajki, on mówi co chce. TAk tak , kupuje i dochodzy wzrastają o 150 % :D:D:D:
rozumiem że są dochody z marketingu duże, ale bez przesady. bajki bajki bajki

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 9:59

Gdyby nie było zyskow Perez wystawił by Real nagielde ale mu się nie oplaca woli tak ciułać...W zeszlym roku mial byc mecz tylko jeden mecz Real vs RPA (Republika Południowej Afryki) z ten mecz podopieczni wtedy J.A. Camacho otrzymali by 10 mln, ostatecznie Real nie pojechal...Za turnee zbioja ogromna kase, jak wiemy ostatnio powstal film, ktory z pewnoscia przyniesie takze ogromne zyski, sponsorzy, TV wszytsko przynosi zyski jak widac po podliczeniu wyszlo...Gdy Perez przychodzil doRealu wytrzasnoł 60 baniek na Figo (pozyczka), w drugim sezonie an Zizou 75 (pozyczka) ogromnych dlugow narobił ale takze splacil je i pozostawi z pewnoscią Real jako potęge finansową...

Zale$
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zale$ » 16 lip 2005, 10:22

to sa zyski z calego sezonu jakie sa wiec Real mogl wyprzedzic MU a nie jaki ma budzet. Budzet najwiekszy ma MU ale Real juz jest w poblizu i niewiem czy niedlugo ich niewyprzedzi bo Czerwone Diably maja nowego prezesa i niewiadomo co on tam narobi

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 19:31

Dziś pierwsza potyczka Blancos na Turnee po Stanach Zjednoczonych i Azji

Chivas Guadalajara VS Real Madryt

Chivas to mistrz Meksyku oraz półfinalista Cop'a Libertadores.

Prawdopodobny sklad Realu :
Casillas - Salgado, Pavon, Helguera, Roberto Carlos - Pablo Garcia, Gravesen, Beckham, Zidane(?) - Raul, Ronaldo.

Zizou nabawil się lekkiego urazu dlatego przy nim :?: nie wiadomo czy lekarze zgodzą się na jego występ...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 19:37

A czy ten mcz bedzie moze gdzies tranmitowany :?: Obejzalbym sobie ... Kiedys ogladalem jakis w telewizji turniej w USA (rok temu to bylo chyba :P ) wiec teraz tez mogloby leciec w TV.

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”