Juventus Turyn (zbiorczy)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 15 lip 2005, 15:59

RoRo pisze: I co ?? Pytal Ci ktos o zdanie ?? :wink: Jak juz to napisz cos z sensem, an ie myslisz ze napisales niecałe 2 linijki i juz sie uważasz za jakiegoś kozaka. Moze zaprzeczysz ze Juventus szprycował sie jakims swinstwem jakis czas temu i nikt tego nie zauwazal ?? (moze nie chcial zauwazyc)
Wies zjego zadaniem jest tepic glupote, czyli to chyba jasne ze wysmial twoj post 8)

Gdyby nikt tego nie zauwazyl Juve by nie zostalo ukarane geniuszu
Bartix-czy jakos tak pisze:tak"]
slaby mecz........hehehehehe byliscie slabsi i tyle.... a pzoatym jesli anwet byscie wygrali to jeszcze byscie niemieli pucharu bo niewiadomo co by bylo w finale...jasnowidz z ciebie ? lol

Tak samo odpowiedz sobie na swojego poprzedniego posta.
bartix pisze:lol probouejsz mi teraz wmowic ze ja niby jestem kibicem Interu bo tam gra Adriano ? hahahahaahahahah co za przykry kolo Crying or Very sad jkakbys chcial wiedziec ja kubicuje id 5 lat temu klubowi.... a dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem an forum bo mi sie nudzi....lolololo
To nie moja wina ze piszesz jak dziecko ktore lubi niebieski Kolor i podoba mu sie nazwa Inter.

Nie mow do mnie kolo.

Wiesz z nudow to sie robi glupie rzeczy, spojrz np co zrobili twoi rodzice z nudow 9 miesiecy przed twoja data narodzin.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 16:04 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”