Wies zjego zadaniem jest tepic glupote, czyli to chyba jasne ze wysmial twoj postRoRo pisze: I co ?? Pytal Ci ktos o zdanie ??Jak juz to napisz cos z sensem, an ie myslisz ze napisales niecałe 2 linijki i juz sie uważasz za jakiegoś kozaka. Moze zaprzeczysz ze Juventus szprycował sie jakims swinstwem jakis czas temu i nikt tego nie zauwazal ?? (moze nie chcial zauwazyc)
Gdyby nikt tego nie zauwazyl Juve by nie zostalo ukarane geniuszu
Bartix-czy jakos tak pisze:tak"]
slaby mecz........hehehehehe byliscie slabsi i tyle.... a pzoatym jesli anwet byscie wygrali to jeszcze byscie niemieli pucharu bo niewiadomo co by bylo w finale...jasnowidz z ciebie ? lol
Tak samo odpowiedz sobie na swojego poprzedniego posta.
To nie moja wina ze piszesz jak dziecko ktore lubi niebieski Kolor i podoba mu sie nazwa Inter.bartix pisze:lol probouejsz mi teraz wmowic ze ja niby jestem kibicem Interu bo tam gra Adriano ? hahahahaahahahah co za przykry kolo Crying or Very sad jkakbys chcial wiedziec ja kubicuje id 5 lat temu klubowi.... a dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem an forum bo mi sie nudzi....lolololo
Nie mow do mnie kolo.
Wiesz z nudow to sie robi glupie rzeczy, spojrz np co zrobili twoi rodzice z nudow 9 miesiecy przed twoja data narodzin.