miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:37
miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:37
Michal_United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 16:41
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:42
Miałby racje gdyby napisał tak o arsenalu. Ben Foster no nie wiem, może faktycznie jest dobry i warto go kupic. Mnie się osobiście wydaje, że w niższych ligach angielskich znajdzie się wiele bramkarzy lepszych od Carolla.Pasztet pisze:miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:45
A ty nowu szukasz sprzeczkiPasztet pisze:miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:47
ej Pasztet Ty to jestest dopiero PASZTET!! pod swoim opisem ze lubisz psy masz HENRY-ego, mi sie nie wydaje zeby sie on szybko gotowal skarbie!!Pasztet pisze:miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 16:51
nie szukam żadnej sprzeczki tylko popieram zdanie Bartixa że rvn to ....Michal_United pisze:A ty nowu szukasz sprzeczkiPasztet pisze:miałeś racjeBartiX_FCI pisze:Ah...sorry...ale troche mi sie adrenalinka podniosla i nazwalem RvN ciota...sorry bardzo....![]()
dlaczego akurat temat o chelsea?? kazdy jest dobryChcesz sie z kims kłucic albo zwyzywac to zapraszam na temat o Chelsea.
bo niby co... nie masz prawa mi nieczego zakazac albo rozkazac... mozesz co najwyzej nacisnac niebieski kwadracik w rogu mojego postaNawet nie zasmiecaj takimi postami tego tematu.
zapomniales dodac ze to twoje zdanieMiałby racje gdyby napisał tak o arsenalu
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:00
Pasztet pisze:nie szukam żadnej sprzeczki tylko popieram zdanie Bartixa że rvn to ....Michal_United pisze:A ty nowu szukasz sprzeczkiPasztet pisze:miałeś racje
dlaczego akurat temat o chelsea?? kazdy jest dobryChcesz sie z kims kłucic albo zwyzywac to zapraszam na temat o Chelsea.bo niby co... nie masz prawa mi nieczego zakazac albo rozkazac... mozesz co najwyzej nacisnac niebieski kwadracik w rogu mojego postaNawet nie zasmiecaj takimi postami tego tematu.
btw. swoim postem sam zasmieciles ten "przecudowny temat ktorego nie wolno zasmiecac"![]()
zapomniales dodac ze to twoje zdanieMiałby racje gdyby napisał tak o arsenalu
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:03
a czym ci tak zaimponowal jesli mozna wiedziec?? moze tym zalosnym skomentowaniem moje podpisuDavil_Dam w końcu jakiś kibic z jajami na forum.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:08
Pasztet pisze:a czym ci tak zaimponowal jesli mozna wiedziec?? moze tym zalosnym skomentowaniem moje podpisuDavil_Dam w końcu jakiś kibic z jajami na forum.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:10
moze i glupio wygladaradekutd pisze:Pasztet pisze:a czym ci tak zaimponowal jesli mozna wiedziec?? moze tym zalosnym skomentowaniem moje podpisuDavil_Dam w końcu jakiś kibic z jajami na forum.
Chłop ma racje!!! Bo według mnie to debilnie wygląda. Lubie psy szybko się gotują, a pod tym Henry!!!!!!![]()
Niezłe sam bym na to nie wpadł, a tu proszę kibic Arsenalu!!!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 17:10
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 17:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:22
fieldy pisze:może radekutd lubi 'kibiców z jajami' ??
czepia się podpisu paszteta a sam zawsze pozdro dla każdego - zastanów się nad sobą
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:28
wiesz ja mam kolegów którzy to wymysliliA tak wogóle to trzeba byc kibicem arsenalu, żeby sobie wymyślic nick pasztet.
skonicz te swoje głupie prowokacje bo to jest niezmaczne.
sam skoncz te prowokacjePasztet wiemy że jest super bystry jak na kibia arsenalu
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio