Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:17
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 21:41
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 21:46
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 21:55
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 21:56
Ja nic do Becksa nie pisałem, bo nieuważam żebym na ostrzeżenie zasłużył. Owszem wypowiadałem sie w tym temacie, ale sie chyba niekłuciłem. Ale jest spoko, narazie mam dwa i nawet to ładnie wyglądaradekutd pisze:P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno![]()
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:35
Ten bramkarz to Ron-Robert Zieler zawodnik FC Kolen rocznik 1989. Manchester podpisał z nim kontrakt w lecie 2004. Scauci United wypatrzyli go na turnieju Manchester United Premier Cup( kiedyś Nike Premier Cup, kto gra w pilke powinien wiedzić o co chodzi). Podpisal kontrakt już dawno tylko jeszcze miał gimanzjum czy coś i został e Niemczech. Ale w tym sezonie ma dołaczyć do akademi MU. Tony Coton który zajmuje się barmkarzmi mówił że to najbardziej utalentowany bramkarz z tego wieku w Europie. Teraz napewno będzie grał w młodzieżowych drużynach ale kiedyś może coś z niego będzie.Michal_United pisze:Ja nic do Becksa nie pisałem, bo nieuważam żebym na ostrzeżenie zasłużył. Owszem wypowiadałem sie w tym temacie, ale sie chyba niekłuciłem. Ale jest spoko, narazie mam dwa i nawet to ładnie wyglądaradekutd pisze:P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno![]()
.
Jesli chodzi o Fostera to ja moge w ciemno powiedziec że jest lepszy od Carrola. Ale w tym roku jeszcze w trakcie sezonu podpisalismy kontrakt z jakims niemieckim bramkarzem. Co z nim slyszeliscie cos
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 22:36
ja gdzieś czytałem, że miał dokładnie 200% tzn (20 meczów i 40 goli) ale to ty w końcu jestes ekspert od młodzieżyRossi pisze:No Lupoli to troche inny typ napastnika niż Rossi . Rossi bardziej atakuje z głebi pola a Arturo to typwy snajper który wykanicza akcje. No grali w Parmie ale nie w jedenj drużynie. Rossi grał w Primavera( zaplecza Seria A) A Lupoli w swoim roczniku ( nie wiem jak to z włoskego sie nazywa ale stzelil w 21 meczach 45 goli). Są z tego samego roku(1987) i razem grali w kadrze Włoch do lat 17( min z Polską) Myśle że tak dwója może swtanowić o sile arsenalu i MU.fieldy pisze:rzeczywiście - może kiedyś razem zagrają - onaj w swoich dotychczasowych karierach (juniorskich) strzelali mnóstwo bramek - czyli mają ogromny instynkt strzelecki - myślę, że Włochy mają bardzo utalentowanych zawodników, z których na bank będą mieli dużo porzytku.Rossi pisze:
Nie chce robic dymufieldy jak ocenieacie swoje Arturo Lupoliego w stosunku do Rossiego może kiedyś będą stanowil atak reprezentacji Włoch
A nie grali przypadkiem razem w Parmie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 22:56
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 23:18
moze cos z niego bedzie.. niemcy na ogol maja dorbych bramkarzy kahn, hildebrand, weidenfeller, mimo wszytko lehmann, wiese, kiedys koepkePasztet pisze:[quot]e to Ron-Robert Zieler
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 23:52
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 lip 2005, 0:01
Jak ja bym mial taką szans to bym się nie zastanwaił bo to drugi raz w życiu może mu się nie zdarzyć więc niech sprubuje swoich sił!!!DeViL DaM pisze:ojeja ale to mlody chlopak jescze!! i go w tym wieku do obcego kraju ciagna!!ale jak ma byc z niego pozytek to czmu nie!!
![]()
Glory Glory Man United!!
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 lip 2005, 0:08
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 10:52
Szkoda ze Manchester nie sprowadzil KAspera Scmeichela. Moze chlopak kontynuowalby kariere SChemichelow w klubie ??Bogi pisze:Ma chyba najlepszy okres, bo VdS raczej nie jest inwestycją długofalową a do Tima mają troszkę inne już podejście działacze.Jeśli teraz się wybije, to będzie pewnie obok Ronaldo i Rooneya główną nadzieją Diabłów.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 12:07
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 16 lip 2005, 12:55
Michal_United
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio