Manchester United (zbiorczy) - Strona 89

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:17

prosze Was. przestancie juz prowadzic te glupie zaczepne dyskusje. to nie ma sensu !!! na razie po dobroci :)

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 21:41

Nie no Becks juz jest wporzo :wink: Po dobroci wystarczy :D :P

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 21:46

Umowa zaakceptowana. 15.07.2005, 21:37

Stoke City zaakceptowało ofertę Manchester United za bramkarza Bena Fostera, jak twierdzi skysports.com.

Boss 'Czerwonych Diabłów' Sir Alex Ferguson sądzi, że Foster jest graczem, który może zrobić konkurencję Edwinowi van der Sarowi i Timowi Howardowi.

Foster, który do tej pory nie rozegrał jeszcze meczu w pierwszej drużynie Stoke City trafił do swojego obecnego klubu z RC Warwick.

Foster pokazał swój nieprzeciętny talent już w zeszłym sezonie grając na wypożyczeniu dla Bristol City i Wrexham.

Wydaje się, iż umowa warta ponad milion funtów krystalizuje się.

Oczekuje się, że Foster zjawi się w ośrodku trenignowym Carrington w ciągu 48 godzin, by dopełnić wszelkich formalności.

"Ben jest zachwycony z porozumienia obu stron" - powiedział agent Fostera Lee Payne 'skysports.com'.

"W tej chwili ze zniecierpliwieniem czeka na rozmowę z United. To dla niego sen na jawie i nie może on doczekać się spotkania z Sir Alexem."

Stoke tracąc dotychczasowego bramkarza numer 3., zaasekurowało pobyt w klubi ich numeru 1. Steve'a Simonsena.

'Skysports.com' utrzymuje, że były gracz Evertonu podpisał nowy, trzyletni kontrakt.

Pomimo kuszeń klubów Premiership Simonsem zdecydował się związać swoją przyszłość ze Stoke.

Czy Ben Foster rzeczywiście jest gotów do gry w takim klubie jak United? Czy poradzi on sobie i spełni pokładane w nim nadzieje? Czekamy na komentarze.

from: www.mufc.pl

P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno :wink: dwa :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 21:55

To dobzre że podpisal wkońcu musimy mieć szeroką kadre. Wątpie czy sobie u nas pogra w pierwszym skłądzie ale nigdy nic nie wiadomo. Ciekawe czy pojedzie do Azji :roll: .

ps.beckhs już ósmy post jest pisany w kulturalnej formie więc nie jest źle :wink:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 21:56

radekutd pisze:P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno :wink:
Ja nic do Becksa nie pisałem, bo nieuważam żebym na ostrzeżenie zasłużył. Owszem wypowiadałem sie w tym temacie, ale sie chyba niekłuciłem. Ale jest spoko, narazie mam dwa i nawet to ładnie wygląda :wink: .

Jesli chodzi o Fostera to ja moge w ciemno powiedziec że jest lepszy od Carrola :D . Ale w tym roku jeszcze w trakcie sezonu podpisalismy kontrakt z jakims niemieckim bramkarzem. Co z nim slyszeliscie cos :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 22:35

Michal_United pisze:
radekutd pisze:P.S. Ja tam Michal napisałem Beckhsowi, że zasługuje na 4 WP, a tu prosze tylko jedno :wink:
Ja nic do Becksa nie pisałem, bo nieuważam żebym na ostrzeżenie zasłużył. Owszem wypowiadałem sie w tym temacie, ale sie chyba niekłuciłem. Ale jest spoko, narazie mam dwa i nawet to ładnie wygląda :wink: .

Jesli chodzi o Fostera to ja moge w ciemno powiedziec że jest lepszy od Carrola :D . Ale w tym roku jeszcze w trakcie sezonu podpisalismy kontrakt z jakims niemieckim bramkarzem. Co z nim slyszeliscie cos :?:
Ten bramkarz to Ron-Robert Zieler zawodnik FC Kolen rocznik 1989. Manchester podpisał z nim kontrakt w lecie 2004. Scauci United wypatrzyli go na turnieju Manchester United Premier Cup( kiedyś Nike Premier Cup, kto gra w pilke powinien wiedzić o co chodzi). Podpisal kontrakt już dawno tylko jeszcze miał gimanzjum czy coś i został e Niemczech. Ale w tym sezonie ma dołaczyć do akademi MU. Tony Coton który zajmuje się barmkarzmi mówił że to najbardziej utalentowany bramkarz z tego wieku w Europie. Teraz napewno będzie grał w młodzieżowych drużynach ale kiedyś może coś z niego będzie. :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 22:36

Rossi pisze:
fieldy pisze:
Rossi pisze:
Nie chce robic dymu :!: fieldy jak ocenieacie swoje Arturo Lupoliego w stosunku do Rossiego może kiedyś będą stanowil atak reprezentacji Włoch :P
rzeczywiście - może kiedyś razem zagrają - onaj w swoich dotychczasowych karierach (juniorskich) strzelali mnóstwo bramek - czyli mają ogromny instynkt strzelecki - myślę, że Włochy mają bardzo utalentowanych zawodników, z których na bank będą mieli dużo porzytku.
A nie grali przypadkiem razem w Parmie :?:
No Lupoli to troche inny typ napastnika niż Rossi . Rossi bardziej atakuje z głebi pola a Arturo to typwy snajper który wykanicza akcje. No grali w Parmie ale nie w jedenj drużynie. Rossi grał w Primavera( zaplecza Seria A) A Lupoli w swoim roczniku ( nie wiem jak to z włoskego sie nazywa ale stzelil w 21 meczach 45 goli). Są z tego samego roku(1987) i razem grali w kadrze Włoch do lat 17( min z Polską) Myśle że tak dwója może swtanowić o sile arsenalu i MU. :D
ja gdzieś czytałem, że miał dokładnie 200% tzn (20 meczów i 40 goli) ale to ty w końcu jestes ekspert od młodzieży

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 22:56

[quot]e to Ron-Robert Zieler[/quote]moze cos z niego bedzie.. niemcy na ogol maja dorbych bramkarzy kahn, hildebrand, weidenfeller, mimo wszytko lehmann, wiese, kiedys koepke :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 23:18

Pasztet pisze:[quot]e to Ron-Robert Zieler
moze cos z niego bedzie.. niemcy na ogol maja dorbych bramkarzy kahn, hildebrand, weidenfeller, mimo wszytko lehmann, wiese, kiedys koepke :P[/quote]

No ja mam nadziej że coś z niego będzie ale narazie chlopak ma 16 lat więc tzreba jeszcze poczekać z oceną talent ma ale czasem sam talent nie wystarcza. A oto jego fotki

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 23:52

ojeja ale to mlody chlopak jescze!! i go w tym wieku do obcego kraju ciagna!! :) ale jak ma byc z niego pozytek to czmu nie!! :twisted:

Glory Glory Man United!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 lip 2005, 0:01

DeViL DaM pisze:ojeja ale to mlody chlopak jescze!! i go w tym wieku do obcego kraju ciagna!! :) ale jak ma byc z niego pozytek to czmu nie!! :twisted:

Glory Glory Man United!!
Jak ja bym mial taką szans to bym się nie zastanwaił bo to drugi raz w życiu może mu się nie zdarzyć więc niech sprubuje swoich sił!!!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 lip 2005, 0:08

Ma chyba najlepszy okres, bo VdS raczej nie jest inwestycją długofalową a do Tima mają troszkę inne już podejście działacze.Jeśli teraz się wybije, to będzie pewnie obok Ronaldo i Rooneya główną nadzieją Diabłów.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 10:52

Bogi pisze:Ma chyba najlepszy okres, bo VdS raczej nie jest inwestycją długofalową a do Tima mają troszkę inne już podejście działacze.Jeśli teraz się wybije, to będzie pewnie obok Ronaldo i Rooneya główną nadzieją Diabłów.
Szkoda ze Manchester nie sprowadzil KAspera Scmeichela. Moze chlopak kontynuowalby kariere SChemichelow w klubie ?? :P A jest przeciez chyba tego samego wieku co ten Wasz Niemiec nie ?? :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 12:07

Kasper jest w Manchesterze tylko ze City, hehe ojciec tam syn tu :wink:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 16 lip 2005, 12:55

Wątpie żeby City chciało go sprzedac to rywala zza miedzy :wink: Chyba że mu sie kontrakt skonczy dostanie oferte z MU i juz potem sam zdecyduje.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”