Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 lip 2014, 0:19
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2014, 0:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 lip 2014, 0:31
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 lip 2014, 11:09
Też odniosłem takie wrażenie. Dużo mu dało to wejście z Rosją i gol. Ale w pozostałych spotkaniach wydawał mi się lekko drewniany, zagubiony i mało pewny siebie. Faktycznie jest młody, ale Januzaj też jest, a od niego wręcz bije pewnością co do własnych umiejętności. Być może jednak jest tak jak pisze emdżej, który go widział również w innych meczach.Kluchman pisze:Ja wiem, że bardzo młody jest, ale w żadnym meczu na Mistrzostwach nie podobała mi się jego gra. Ani nie ma skuteczności w sytuacjach podbramkowych ani za bardzo nie kreuje, ani nie wyróżnia się techniką. Może się rozwinie, ale właśnie Lille to dobre miejsce dla niego. Ja wiem, że to duży murzyn z Belgii, więc porównania do Lukaku i Benteke same się nasuwają, jednak przynajmniej na razie to nie ten poziom.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 lip 2014, 11:25
Coraz gorsze to okienko. Już byłoby lepiej oddać Suareza za darmo, bo przynajmniej byśmy nie mieli pieniędzy na głupotyPete O'Rourke @SkySportsPeteO 2 min.
Liverpool in advanced talks with Swansea over Wilfried Bony with player's agent thought to be meeting Liverpool officials. #LFC #swansfc
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 lip 2014, 11:39
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 lip 2014, 20:49
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 11 lip 2014, 21:03
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2014, 21:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 lip 2014, 21:10
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 12 lip 2014, 11:07
edmundo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 lip 2014, 11:26
Lacazettem bardzo intensywnie interesowalo sie NUFC cale lato, kwestia czy chce przechodzic do 10 druzyny EPLjanop pisze:A Alexandre Lacazette nie jest do wyjęcia? IMO równie ciekawa opcja jak Aboubakar.Biały pisze:Bony to bardzo ciekawy grajek, w ostatnim sezonie może lekko zawiódł oczekiwania, ale nie należy zapominać, że to były jego debiutanckie rozgrywki w Anglii a przeskok z Eredivisie do Premier League to ciężka sprawa. Wiadomo, każdy ruch można krytykować, ale widzisz jakieś ciekawsze nazwiska na rynku, które z miejsca są w stanie zapewnić jakąkolwiek jakość? Mnie do głowy przychodzą jedynie Aboubakar i Vossen, ale ich sytuacja może być analogiczna do tej napastnika Swansea. Z dostępnych grajków jest też Jackson Martinez, ale on raczej koliduje z polityką transferową Liverpoolu.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 12 lip 2014, 11:29
Suarez może i jest kretynem, ale w tego typu kwestiach jest pełnym profesjonalistą. Nigdy się nie mówiło o jego spięciach z Dalglishem czy Rodgersem. W szatni też był raczej lubiany.jakieś szaleńcze kłótnie z trenerem, partnerami na boisku, akcje ala Balo ?
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 12 lip 2014, 11:52
Może grać zarówno na środku jak i na obu skrzydłach. Rzeczywiście mógłby być ciekawą opcją ze względu na możliwości w jego ustawieniu. Do tego dobry technicznie. No cóż. gdybać możemy ale jak dotąd nie słyszałem jeszcze o jakimkolwiek zainteresowaniu LFc młodym Francuzem.Biały pisze:
janop, a Lacazette czasami nie jest bardziej prawym skrzydłowym?
edmundo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio