Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 20 lip 2005, 21:42
Sergeboy
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 lip 2005, 9:23

Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 21 lip 2005, 10:15
To zrób podobne tło na jednej warstwie...Mazurek pisze:Gosciu - rozwalasz mnieNiedawno pytałeś się czy moje tło to jedna czy kilka warstw, więc widać, że jesteś bardziej zaawansowany![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uzywajac kilku rodzai filtrow na jednej warstwie da sie uzyskac podobne efekty![]()
po co zmieniać to co dobre? koloru nie zmieniłem w dwóch przypadkach...Mazurek pisze: Dziecko drogie pozwól że ci pokaże sigi w których użyłeś tego samego tła (czasami nawet koloru nie zmieniłeś)
Zestaw 1
Zestaw 2
Zestaw 3
Jakoś łudząco podobne, nieprawdaż...
W pierwszych trzech sie linie, rozblyski... - wszystko zgadza![]()
a ty masz pozwolenie od mamusi lub tatusia na udzielanie się na forum?bartek12 pisze: znalazł sie Krzysztof od zasad i szpanowania jak to robi co do tych Podkładow masz mazurek w niektórych racje ale niewe wszytskich np w Barcy masz ale czy inny to musze sie dobrze przyjrzec ale tło jest to samo w wielu pracach
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 lip 2005, 10:26
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 lip 2005, 15:30
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lip 2005, 15:48
Masz rację temat przenoszęTomi pisze:Ten temat nie powinien być w dziale komputery i teamty pokrewne ??
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 lip 2005, 19:10
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 22 lip 2005, 20:15
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 22 lip 2005, 20:19
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 22 lip 2005, 22:54
Masz program IrfanView ? Jeśli nie to bez problemu wyszukasz na googlach. Polecam od razu spolszczenie do programu.bartek12 pisze:jak zmniejszyc wartosc obrazka chodzi mi o kb robie obrazek wazy 40kb chce go zmienjszyc czym!!??
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 lip 2005, 8:03
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 28 lip 2005, 12:00
bengal1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 09 sie 2005, 9:27
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 sie 2005, 10:25
jzeli dobrze zrozumialem to chcesz go wyslac na serwer zeby mial adres www tak ?? www.Imageshack.Us -> w te pole co wyskoczy na srodku wpisujesz sciezke dostepu do pliku -> naciskasz host it i za chwile bedziesz mial adres ...k@li pisze:Mam problem ... może nie powinienem tutaj zamieszczać tego posta ale w sumie to mój problem troche związany z photoshopem jesttak więc: jak już zrobie sobie siga, chce mu nadać adres url ! ALE JAK ??? Co muszę zrobic ??? Pomóżcie ....
PzDR.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio