Co prawda to Daily Mail ale ciekawie jeśli by się potwierdziło:
http://manutd.pl/aktualnosci/21705/dail ... o-zespolu/
Ewidentnie coś jest nie w porządku, było wiadomo, że mamy kilku szklanych graczy ale to mimo wszystko nie jest normalne, że od początku sezonu praktycznie brakuje połowy kadry.
Sam nie wiem czego się dzisiaj spodziewać. Z jednej strony ofensywa może nam wygrywać mecze bo jest wręcz przepakowana i zaczęły wpadać te bramki, z drugiej defensywa dzisiaj będzie dziurawa i nawet WHU może z niej zrobić sito więc na 0 z tyłu pewnie nie zagramy chyba, że środek będzie to kontrolował. Liczę, że dzisiaj szansę dostanie Thorpe. Chłopak cierpliwie czeka na swój mecz patrząc jak koledzy wskakują do składu. Nie mam pojęcia czy to będzie chłopak z potencjałem na miarę pierwszego składu albo nawet pierwszej alternatywy ale dopóki go nie sprawdzimy to się nie dowiemy a swoją postawą zasłużył na to żeby choć go spróbować.
Na środku pewnie dzisiaj też Rojo
Potrzebujemy dzisiaj tych 3 punktów. Póki co tylko Chelsea mocno zaczęła i pewnie będzie regularna aż do końca. Reszta gubi punkty z bardziej lub mniej wymagajacymi rywalami ale tak jak rok temu kwestia kilku tygodni i wyklaruje nam się grupa drużyn, które będą się biły o top4. Jak do tego czasu dalej będziemy się kopać po czole to będzie trudno gonić.